Ο Δρ Anthony Fauci προειδοποιεί για τον κορ#νοϊό: Μην εκπλαγείτε αν μια νέα, πιο επικίνδυνη παραλλαγή του Covid εμφανιστεί τον επερχόμενο χειμώνα.

«Πρέπει να αναμένουμε ότι μπορεί να έχουμε μια άλλη παραλλαγή που θα προέκυπτε, η οποία θα διαφεύγει την ανοσολογική απόκριση που έχουμε λάβει από μόλυνση ή και εμβολι@σμό», όπως είπε ο Fauci σε εκδήλωση με το USC Annenberg Center for Health Journalism. εβδομάδα.

Στατιστικά, οι τάσεις της πανδημίας, όπως οι νοσηλείες και οι θάνατοι, είναι προς το παρόν πτωτικές στην Αμερική, σημειώνει το Cnbc: Ο κινητός μέσος όρος των νέων θανάτων από Cov-id στις ΗΠΑ είναι 323 από την Τετάρτη, για παράδειγμα. Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από 1.000 έως 2.500 στη χώρα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, σύμφωνα με στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Αλλά ο Fauci προέτρεψε τους Αμερικανούς γιατί υπάρχει πάντα ένας «κίνδυνος ανόδου» τους χειμερινούς μήνες. «Φαίνεται ότι πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση», είπε, προσθέτοντας: «Ωστόσο, νομίζω ότι θα ήταν κάπως καχύποπτο για να πούμε ξαφνικά: «Έχουμε τελειώσει πλήρως [την πανδημία]».

Ο Fauci αναφέρθηκε στο καλοκαίρι του 2021, όταν οι ΗΠΑ είδαν παρόμοια χαμηλές τάσεις πανδημίας, και εμφανίστηκε η παραλλαγή Omicron, προκαλώντας αύξηση – ρεκόρ στα κρούσματα τον περασμένο χειμώνα. Από τότε, πολλαπλές υποπαραλλαγές της Omicron εξαπλώθηκαν και έγιναν κυρίαρχες στις ΗΠΑ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: