Βίαζε την 12χρονη κοπέλα έχοντας κρεμασμένη τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας και ανέβαζε φωτογραφίες με γαλάζιους βουλευτές στο προσωπικό του προφίλ για να “φτιάχνετε”

Είναι απίστευτο πως ότι σχετίζεται με ανωμαλία, διαστροφή, πορνεία και αρρωστημένες καταστάσεις συνδέεται άμεσα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο 53χρονος στον Κολωνό ο οποίος εκβίαζε ένα 12χρονο κορίτσι με σκοπό να το βιάζει αλλά και να προβάλλει φωτογραφίες του στο διαδίκτυο ώστε να έρθουν σε επαφή και άλλοι μαζί του για τον ίδιο σκοπό φέρεται να ήταν κολλητός με τα γαλάζια τομάρια όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Θανάσης Πλεύρης και φυσικά ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν πολεμοφόδια: Όπλα, μαχαίρια ακόμη και πρόχειρες χειροβομβίδες.

Η 12χρονη η οποία έπεσε θύμα του ήταν από μία φτωχή οικογένεια που η μητέρα της δούλευε καθαρίστρια δεξιά και αριστερά για να μπορέσει να επιβιώσει και να τα βγάλει πέρα.

Ο αδίστακτος νεοδημοκράτης με καταγωγή από το Αγρίνιο προσέγγισε την κόρη της και στη συνέχεια μέσω του εκβιασμού την βίασε κατ εξακολούθηση και ήθελε μέσω των social media να την πασάρει και σε άλλους.

Πάνω από όλα όμως μέσα του έβραζε το αίσθημα για το για το κόμμα με τον πυρσό!!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: