Τραγικά είναι τα πράγματα στη χώρα μας αφού πλέον ο κόσμος εξαθλιωμένος από τις κυβερνητικές πολιτικές των τελευταίων χρόνων αλλά κι από το παραμύθι της πανδημίας που είχε σκοπό την πλήρη εξαθλίωση των επιχειρήσεων, καταφεύγει σε λύσεις ανάγκης για να μπορέσει να περάσει το χειμώνα.

Ιδιαίτερα στο θέμα της θέρμανσης τα πράγματα είναι απελπιστικά αφού αναζητούν όλοι μία φθηνή πηγή θερμότητας για να μπορέσουν να επιβιώσουν αυτοί και τα παιδιά τους.

Καταστάσεις που θυμίζουν την κατοχή του 40 αναβιώνουν στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ελλάδα της σωστής πλευράς της ιστορίας.

Χιλιάδες Έλληνες αναγκάζονται να ψάχνουν φθηνά καυσόξυλα για να μπορέσουν να ζεστάνουν το σπίτι τους και καταφεύγουν στην ανάγκη του ξύλου από πεύκο το οποίο είναι ποτισμένο με ρετσίνι που ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει ανάφλεξη και στην κυριολεξία να κάνει το σπίτι παρανάλωμα του πυρός.

Εκτός από αυτό έχει στηθεί δημοπρασία για τα ξύλα καύσης και αρκετοί Έλληνες συμμετέχουν ώστε να βρουν το φθηνότερο για να μην πληρώσουν πολλά χρήματα στην θέρμανση.

Εκεί μας κατάντησαν αυτοί οι πολιτικοί δωσίλογοι που θα πρέπει άμεσα να συλληφθούν για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: