Δεκάδες σωματεία και φορείς της πόλης της Καρδίτσας συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στις 6:30 στην κεντρική πλατεία με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια και τα μέτρα εξαθλίωσης της χουντικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τοποθετήθηκαν αρκετά άτομα, εκπρόσωποι από διάφορα σωματεία, καθώς και ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών Έκτορας Γάζος.

Όλες οι ομιλίες περιστράφηκαν γύρω από το καινούργιο παραμύθι που φέρνει η νεοταξική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό της ενεργειακής κρίσης και πως για ακόμα μία φορά ο κόσμος θα αναγκαστεί να πληρώσει τα νταβατζιλίκια κάποιων που θέλουν να κάνουν αρπαχτές.

Όπως αναφέρθηκε θα κινδυνεύσουν να μείνουν χωρίς ρεύμα οικογένειες με παιδιά.

Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο αφού μετά από δύο χρόνια με το παραμύθι της δήθεν πανδημίας τώρα θέλουν να ξανά κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια με το δεύτερο στη σειρά αφήγημα που φέρνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων προωθώντας το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Κλάους Σβάμπ: Να εξαθλιώσει στην κυριολεξία όποιον κατάφερε να σταθεί όρθιος από όλα αυτά τα ναζιστικά μέτρα της δήθεν προστασίας από τον ιό και να μείνουν πλέον πλούσιοι και φτωχοί πάνω στον πλανήτη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: