Πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του σωματείου εργαζομένων της «Μαλαματίνα», άλλα εργατικά σωματεία, συλλογικότητες και φοιτητές αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της οινοποιίας.

Συνεχίζονται δυναμικά οι κινητοποιήσεις για τους απεργούς και τους απολυμένους της «Μαλαματίνας», από μέλη του σωματείου εργαζομένων της οινοποιίας «Μαλαματίνα» αλλά και αλληλέγγυους.

Σε αυτό το πλαίσιο νωρίτερα δεκάδες μέλη εργατικών σωματείων συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΟΕΕΠ (Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά) επί της οδού Φιλίππου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα οι διαδηλωτές διατρανώνουν τα αιτήματα τους, με βασικότερο, την άρση των απολύσεων εργαζομένων στην «Μαλαματίνα».

Η πορεία θα κινηθεί από την οδό Φιλίππου, στην οδό Πλάτωνος και από εκεί στην Τσιμισκή, την Αριστοτέλους και την οδό Εγνατία, αποφεύγοντας σκοπίμως το ΥΜΑΘ, καθώς όπως αναφέρουν οι διοργανωτές της κινητοποίησης, στην προηγούμενη διαδήλωση το ψήφισμα που παρέδωσαν δεν έγινε δεκτό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ