Ευρωπαϊκή Ένωση Μαφιόζων: Επιπλέον κυρώσεις στη Ρωσία για να κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώσει!!! Μόνο που πληρώνει ο ελληνικός λαός

Ευρωπαϊκή Ένωση Μαφιόζων: Επιπλέον κυρώσεις στη Ρωσία για να κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώσει!!! Μόνο που πληρώνει ο ελληνικός λαός
Service members take part in the "Allied Resolve" military exercises held by the armed forces of Russia and Belarus at the Osipovichsky training ground in the Mogilev region, Belarus, February 17, 2022. Sergei Sheleg/BelTA/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. MANDATORY CREDIT. NO RESALES. NO ARCHIVES.

Τα ονόματα και οι οργανισμοί που θα πληγούν από το νέο πακέτο κυρώσεων θα δημοσιευθούν αύριο στην Επίσημη Εφημερίδα της ΕΕ, οπότε και θα τεθούν σε ισχύ.

Πρόκειται για το όγδοο πακέτο κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την ρωσική εισβολή στην Ρωσία στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο.φον ντερ Λάιεν: Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώνει

«Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώνει», τονίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν χαιρετίζοντας τη συμφωνία για το όγδοο πακέτο κυρώσεων.

«Χαιρετίζω τη σημερινή συμφωνία των κρατών μελών για την όγδοοη δέσμη κυρώσεων.

Προχωρήσαμε γρήγορα και αποφασιστικά. Ποτέ δεν θα δεχθούμε τα πλαστά δημοψηφίσματα του Πούτιν ούτε κανενός είδους προσάρτηση στην Ουκρανία. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να κάνουμε το Κρεμλίνο να πληρώνει», ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: