Περίεργες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες.

Οι σκληροπυρηνικοί λοιμωξιολόγοι που μέχρι τις τελευταίες μέρες απαιτούσαν στην σειρά και εμβολι@σμό ξαφνικά αρχίζουν και το στρίβουν το όλο θέμα.

Δύο λοιμωξιολόγοι οι οποίοι δεν ήθελαν να ακούσουν για αναβολίστους υγειονομικούς και γενικά για ανθρώπους που είναι κατά ενός πειραματικού σκευάσματος ξαφνικά κάνουν την εμφάνιση τους στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης focus fm ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε τον αγώνα των υγειονομικών και καταφέρθηκε κατά της υποχρεωτικότητας.

Μετά τον Νίκο Καπραβέλο και ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος έκανε την εμφάνιση του στο συγκεκριμένο σταθμό.

Βίοι παράλληλοι για τους δύο λοιμωξιολόγους  που από τη μία ο Νίκος Καπραβέλος γυρνάει εντελώς το αφήγημα λέγοντας ότι θέλαμε τους υγειονομικούς πίσω και ότι καταλάβαμε ότι δεν βοηθάει κάπου το εμβόλι# στη μετάδοση του ιού και από την άλλη ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος ο οποίος εμμένει σε απόψεις σκληροπυρηνικές όπως ότι οι υγειονομικοί που δεν έκαναν τα εμβόλι@ είναι χαζοί και δεν μπορούν να αποδώσουν στη δουλειά τους.

Το ίδιο και οι δάσκαλοι οι οποίοι δεν θέλει να διδάσκουν το παιδί του και συνεχόμενο “σπρώξιμο” των σκευασμάτων που ήρθαν και έσωσαν τον κόσμο.

Η απορία είναι η εξής από την στιγμή που ο κύριος Βασιλακόπουλος δεν έχει μετανοήσει για όλα αυτά που είχε πει και για τη στάση που κράτησε για ποιο λόγο βγήκε στο focus fm?

Για να βρίσει ακόμα μία φορά όσους δεν πιστεύουν στα εμβόλι@.
Είναι όντως περίεργα πράγματα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. KAΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ FOCUS Κ ΤΟΥΣ “ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ” ΣΥΝΤΕΛΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΞΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΝ Κ.ΔΑΜΙΑ-ΝΟΠΟΥΛΟ ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΕΛΟ-ΠΟΥΛΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ