Το τέλος της πανδημίας και οι αγκαλιές που έρχονται

Η εντολή για το τέλος της λεγόμενης ως “πανδημίας” έπεσε από τα υψηλόβαθμα στελέχη δηλαδή το κέντρο προώθησης όλου αυτού του αφηγήματος την Αμερική το οποίο στέρησε στους πολίτες όλου του κόσμου σχεδόν τρία χρόνια από την ζωή τους.

Ο Τζό Μπάιντεν κήρυξε το τέλος της πανδημίας και όλα τα ερπετά της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε όλες τις χώρες του κόσμου προωθούν το ίδιο παραμύθι.

Σίγουρα είναι απορίας άξιο πώς είναι δυνατόν ένας πολιτικός να κηρύσσει το τέλος ενός επιδημιολογικού φαινομένου και όχι κάποιος γιατρός ή τέλος πάντων κάποιος επιστήμονας που απολαμβάνει την κοινή αποδοχή των περισσότερων.

Αυτό βέβαια είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.

Αυτό το άρθρο που γράφουμε έχει ως σκοπό να σας προετοιμάσει για αυτά που θα γίνουν.

Ήδη η εφημερίδα Το Έθνος γράφει για τις παρενέργειες των εμβολι@σμών και το πώς τα σκευάσματα συντελούν στην επιδείνωση του καρκίνου.

Ο γνωστός τρομοκράτης Καπραβέλος ο οποίος μέχρι τώρα φώναζε για μέτρα και τέταρτες δόσεις ξαφνικά το γύρισε το αφήγημα και λέει ότι εμείς τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς τους θέλαμε πίσω.

Δεν είναι όμως τα μόνα… Πρέπει να είναι έτοιμος ο κόσμος ότι πολλοί “ειδικοί” θα γυρίσουν τα λεγόμενά τους και όλα αυτά που έχουν καταθέσει σαν επιστημονικές απόψεις έως τώρα και θα αρχίσουν να κατηγορούν τα εμβόλι@ για να γλιτώσουν της διώξεις.

Θα καλοπιάνουν τους υγειονομικούς, θα τους λένε ότι εμείς κάναμε αγώνες να σας πάρουν πίσω, ότι ποτέ δεν συμφωνήσαμε σε όλα αυτά.

Επίσης και πολλοί πολιτικοί που μέχρι τώρα ψήφιζαν τα μέτρα εξαθλίωσης του κόσμου θα σας πλησιάσουν και εσάς που αντιστάθηκατε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων αλλά πιο πολύ τους υγειονομικούς που πέταξαν στο δρόμο.

Θα τους παίρνουν αγκαλιές, λέγοντας ότι μόνο εμείς σας σταθήκαμε στις δύσκολες στιγμές και ότι ήμασταν στο πλευρό σας.

Να ξέρετε ότι θα ακούσετε σημεία και τέρατα και να είστε προετοιμασμένοι για όλα.

Όλοι εμείς που κάναμε αγώνα 2 χρόνια ελπίζουμε και ευχόμαστε όλα αυτά που έγιναν να μην ξεχαστούν από κανέναν.
Ούτε υγειονομικό αλλά ούτε και απλό πολίτη που έλιωσε τις σόλες του στους δρόμους για να φωνάζει ενάντια της υγειονομικής δικτατορίας.

Απάντηση