Πραξικόπημα στην εξεταστική επιτροπή: Έκλεισε η υπόθεση των υποκλοπών αρνούμενη η κυβέρνηση να καλέσει βασικούς μάρτυρες

Με φασιστικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση των υποκλοπών στην εξεταστική επιτροπή αφού η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ενώ στην αρχή είχε πει την περίφημη φράση “όλα στο φως” αρνήθηκε να καλέσει βασικούς μάρτυρες που είχε προτείνει η αντιπολίτευση για να καταθέσουν σχετικά με το ότι γνωρίζουν.

Είναι φανερό ότι υπάρχει ενοχή πίσω από αυτό και προσπαθούν να μην βγουν στη δημοσιότητα οι μέθοδοι που ακολούθησαν για να μπορέσουν να κατοχυρώσουν τις απαραίτητες υπογραφές για τις παρακολουθήσεις.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κάνει λόγο για “πραξικόπημα’ και ότι αποτελεί “ντροπή” για το θεσμό της δημοκρατίας οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης.

Αηδιασμένοι από την “βρωμιά” αποχώρησαν από την εξεταστική επιτροπή και η συνέχεια θα δοθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

Υπάρχει άραγε έστω και ένας που να πιστεύει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν παρακολουθούσαν μέχρι και τον περιπτερά της γειτονιάς για να βλέπουν ποιος επιβουλεύεται το καθεστώς?

Απάντηση