Η σελίδα μας στηρίζει έμπρακτα την συγγραφέα κυρία Χρυσηίδα Δημουλίδου αγοράζοντας τα βιβλία της που είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά.

Η κυρία Δημουλίδου σε μία περίοδο που το να βγεις και να κατηγορήσεις το εμβόλι# για κάποια παρενέργεια, ήταν πραγματικά σαν να κολυμπάς μέσα σε μία πισίνα με καρχαρίες, η γενναία συγγραφέας από τις Σέρρες βγήκε σε εκπομπές στην τηλεόραση και μίλησε ανοιχτά για τον ερυθηματώδη λύκο που όπως ανέφερε της προκάλεσε ο εμβολιασμός της με το σκεύασμα της Pfizer.

Από το σημείο εκείνο και μετά ξεκίνησε ένας πόλεμος από τα γνωστά μέσα μαζικής εξαπάτησης με σκοπό να αποδομήσουν τα λεγόμενά της κυρίας Δημουλίδου και να την βγάλουν στην ουσία τρελή.

Η πορεία των γεγονότων δείχνει πραγματικά ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο, αφού τα περιστατικά των παρενεργειών από τα σκευάσματα διαδέχονται το ένα το άλλο.

Η ταλαντούχα συγγραφέας η οποία αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη στην χώρα μας σε ποστάρισμα που ανέβασε στο Facebook ανέφερε ότι έχασε πάρα πολλούς υποψηφίους αγοραστές λόγω της δημόσιας τοποθέτησης της σχετικά με τα εμβόλι@ αφού αρκετοί την θεώρησαν “ψεκασμένη”.

Το να στηρίξουμε αυτή την γυναίκα είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την αφύπνιση που πρόσφερε στο θέμα του εμβολι@σμού σε περιόδους που τα πράγματα ήταν ακόμη πολύ “άγρια”.

Φυσικά δεν της κάνουμε χάρη αφού τα βιβλία της είναι πράγματι καθηλωτικά και στην κυριολεξία δεν θέλεις να τα αφήσεις από τα χέρια σου.

Όποιος θέλει μπορεί να τα βρεις σε πολύ καλές τιμές μέσα στο skroutz και ιδιαίτερα σε δύο βιβλιοπωλεία της ιδιαίτερης πατρίδας της τις Σέρρες τα οποία έχουν και άμεση εξυπηρέτηση.

Υ.Γ.  Επειδή γνωρίζουμε ότι θα την διαβάσει την δημοσίευση να της υπενθυμίσουμε ότι μας χρωστάει ακόμη την συνέντευξη που μας έταξε.

Έλπίζουμε να έχει χαλαρώσει λίγο από τις εργασίες της και να μας την δώσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ