Φοβάται το κελί και την ριγέ φόρμα και παρακαλάει ο Καπραβέλος: “Σταματήσαμε να μιλάμε για την υποχρεωτικότητα των υγειονομικών, τους θέλαμε πίσω”

Βλέποντας ότι το πράγμα “αγριεύει” και ότι ο Κορυδαλλός ανοίγει διάπλατα τις πόρτες ο γνωστός τρομοκράτης “Νίκος Καπραβέλος” τα γυρνάει όλα.

Όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης: «Από τη στιγμή που δεν σταματά την μετάδοση, πολλοί συνάδελφοί μου που πιστέψαμε στην ανοσία της αγέλης, σταματήσαμε να μιλάμε για υποχρεωτικότητα και δεν έχει νόημα η αναστολή των ανεμβολί@στων υγειονομικών».

Σιγά μην είπες ρε Καπραβέλο να τους δώσουν και βραβείο.

Πριν λίγο καιρό δεν είχες βγει και τρόμοκρατούσες για την τέταρτη δόση με το επικαιροποιημένο και έλεγες να πάρουμε μέτρα περιορισμού και να τους κλείσουμε όλους μέσα.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος έχει μικρή μνήμη και ξεχνάει αυτά που έκανες?

Έβαλες την σφραγίδα στο να εκδιωχθούν οι υγειονομικοί από τις δουλειές τους να κλείσουν επιχειρήσεις και καταστήματα με τα αντισυνταγματικά lockdown να αυτοκτονήσει κόσμος που είδε την περιουσία του να μαραζώνει, δημιούργησες ψυχολογικά προβλήματα σε παιδιά και εφήβους και άλλα πολλά που εσείς οι “ειδικοί” εκτελώντας εντολές του υγειονομικού δικτάτορα Κυριάκου Μητσοτάκη τα περνούσατε όλα ως ωφέλιμα για την αποφυγή της διάδοσης του ιού.

Άσε τώρα τα παραμύθια και ετοιμάσου να φορέσεις την ριγέ φόρμα.

Απάντηση