Σκοτώθηκε (?) σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο αστυνομικός προστασίας του δικηγόρου Παύλου Σαράκη

Τραγικό τέλος είχε ο σωματοφύλακας του δικηγόρου Παύλου Σαράκη ο οποίος αποτελεί τον νομικό εκπρόσωπο της εφημερίδας Μακελειό και του Στέφανου Χίου.

Ο μαχητικός δικηγόρος είναι στενός φίλος του Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος συμμετέχει και αυτός στη νομική εκπροσώπηση της εφημερίδας αλλά και του ασυμβίβαστου δημοσιογράφου.

Ο θάνατος του άτυχου παιδιού έγινε υπό παράξενες συνθήκες αφού οδηγώντας τη μηχανή του κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο ύψος της εξόδου για Μαρκόπουλο, μία ελληνοαμερικανίδα πάτησε απότομο φρένο με αποτέλεσμα η μηχανή να καρφωθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ο αστυνομικός να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο δυστύχημα εμπλέκεται και τρίτο αυτοκίνητο το οποίο εξαφανίστηκε άμεσα.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η ελληνοαμερικανίδα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς χωρίς λόγο σε ένα σημείο του δρόμου που δεν δικαιολογούνταν κάτι τέτοιο.

Ο 30χρονος Στάθης Βύρων ήταν αστυνομικός και υπηρετούσε στο τμήμα προστασίας ευπαθών στόχων και πήγαινε να παραλάβει τον δικηγόρο Παύλο Σαράκη για να τον μεταφέρει στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο Στέφανος Χίος μέσω της εφημερίδας Μακελειό είχε προαναγγείλει για απόπειρα δολοφονίας με αυτοκινητιστικό δυστύχημα και έπειτα από τρεις ημέρες βγήκε αληθινός.

Ποιοι άλλοι στόχοι ακολουθούν?

Απάντηση