Την “έπεσαν” στον Μιχάλη Γιαννάκο οι υγειονομικοί: “Όταν είχες ανάγκη τις ψήφους μας καλόπιανες, τώρα σου φταίνε τα εικονίσματα και τα συνθήματα” (βίντεο)

Πολλές “εκλεκτές” συναντήσεις είχαν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση συνάντηση υπήρχε με τον Πάνο Σκουρλέτη ο οποίος τα “άκουσε” για τα καλά.

Τα καλύτερα ήρθαν λίγο αργότερα όταν ο προδότης του αγώνα των υγειονομικών (δεν είναι ο μόνος υπάρχουν κι άλλοι πολλοί) Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της Ποεδην έκανε την εμφάνισή του.

Πλησίασε και αυτός τους υγειονομικούς και πήρε το μάθημά του.

Οι υγειονομικοί του είπαν σε έντονο ύφος ότι όταν είχε ανάγκη τις ψήφους ερχόταν και τους καλοπιάνε και τους έλεγε ότι όταν ότι χρειαστούν θα είναι δίπλα τους.

“Τώρα σε πειράζουν τα εικονίσματα έξω από το Υπουργείο Υγείας και τα συνθήματα που ακούγονται στα συλλαλητήρια” του φώναξαν.

Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε κοιτώντας με αυτό το ειρωνικό βλέμμα που έχουν όλα τα ερπετά της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Στο σημείο βρέθηκε και η γνωστή σε όλους Ματίνα Παγώνη η οποία μπροστά στους υγειονομικούς λέει ότι έχετε δίκιο σας καταλαβαίνω και όταν φεύγει και πάει στα κανάλια τους κράζει και ζητάει εμβολι@σμούς και μέτρα περιορισμού.

Φταίνε όμως και οι υγειονομικοί που εκείνη την ώρα δεν την αρπάζουν από το μαλλί να την φέρουν δυο-τρεις στροφές.

One thought on “Την “έπεσαν” στον Μιχάλη Γιαννάκο οι υγειονομικοί: “Όταν είχες ανάγκη τις ψήφους μας καλόπιανες, τώρα σου φταίνε τα εικονίσματα και τα συνθήματα” (βίντεο)

  1. Είμαστε σοβαροί ? Ποιός νοήμων περίμενε από τους συγκεκριμένους καλοταισμένους συνδικαλιστές να ενσκήψουν στα προβλήματα των εργαζομένων ? Αυτοί που περήφανα διαλαλούσαν τον εμβολιασμό τους και αυτόν των εγγονιών τους ακόμα τον Φεβρουάριο ? Περίμενε κανείς τίποτα παραπάνω ? Ας μην κοροιδευόμαστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *