Γιατί να κλείσουν οι Έλληνες τα σπίτια τους για την οικονομική διαμάχη Αμερικής-Ρωσίας?

Είναι φανερό πλέον ότι πίσω από τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας βρίσκεται η Αμερική η οποία στηρίζει συνεχώς με χρήματα και πολεμοφόδια τους ουκρανούς στρατιώτες ώστε να συνεχίζουν τον πόλεμο με τον Πούτιν.

Η Αμερική θέλοντας να “φθείρει” οικονομικά την Ρωσία που συνεχώς η οικονομία της αναπτύσσεται χρησιμοποιεί τον Ζελενσκι δίνοντάς του “δωράκια” και κατ επέκταση αυτός θυσιάζει τους ουκρανούς πολίτες στο πεδίο της μάχης με σκοπό να έχει την εύνοια της Αμερικής.

Όλα αυτά φυσικά αφορούν τους ίδιους και τις συναλλαγές που υπάρχουν.

Αν η Αμερική θέλει να πλήξει την οικονομία της Ρωσίας με τον πόλεμο είναι ακόμη ένα θέμα που αφορά τις δύο χώρες.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν ζητάνε από τους λαούς της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα τους Έλληνες να εξαθλιώσουν τις οικογένειές τους για να υποστηρίξουν μία εκ των δύο.

Ζητάνε από τους πολίτες να “στεγνώσουν” οικονομικά για να επιβάλουν κυρώσεις στη Ρωσία.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που για χάρη ξένων συμφερόντων πρέπει κάποιοι πληθυσμοί ευρωπαϊκών χωρών να ψάξουν στα σκουπίδια.

Πρέπει ο κόσμος να το καταλάβει να αντισταθεί και να βγει στους δρόμους.

Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα σπίτια μας για οικονομικά συμφέροντα άλλων.

One thought on “Γιατί να κλείσουν οι Έλληνες τα σπίτια τους για την οικονομική διαμάχη Αμερικής-Ρωσίας?

  1. Η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία.Το έκανε για κάποιες αιτίες κι’αυτες είναι πολύ σοβαρες. Η Αμερική αδιαφορεί γι’αυτες τις αιτίες και με τα όπλα της αναμοχλευει τον πόλεμο, λες και αυτό που επιδιώκει είναι να φθείρει οικονομικα την Ρωσία. Η Ευρώπη διαιρεμενη από όλες τις σκοπιές, οικονομικά, στρατιωτικά, πολιτικά, εθνικά, γλωσσικά, ιστορικά είναι ότι καλύτερο για να βασιλεύει η Αμερική και να δίνει οδηγίες στα συμμαχακια της τα οποία χωρίς ίχνος λογικής και με ακατανόητο σκοταδισμό έναντι της πραγματικότητας θυσιάζουν τους εαυτούς τους για να πετύχει η Αμερική τα ζηλοφθονα σχέδια της έναντι της Ρωσίας η οποία με σοβαρότητα και αποφασιστικοτητα και ιστορική ευθύνη επιχείρησε έναν πόλεμο που δεν ήθελε αλλά την ανάγκασαν να κάνει οι αλαζονικες ενέργειες των Αμερικανών.τωρα ει δυνατόν χθες, να καθησουν οι Αμερικανοί στο τραπέζι των διαπραγματευσεων και καλοπιστα να σταματήσουν τον πόλεμο πείθοντας φίλους και εχθρούς ότι επιδιώκουν την Ειρήνη. Όσον αφορά για τα ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη γη ας ανήκουν τα του Καίσαρος τω Καισαρι και τα του Θεού τω θεώ.Και καλόν είναι οι Αμερικανοί να θυμούνται τι έγινε στο 2ον ΠΠ η 2nd WW ότι η Ρωσική ανδρεία καθυποταξε το θηρίο του ναζισμου.

Απάντηση