Τραγικό!!! Έπιασαν τόπο τα λεφτά του Πέτσα: Πλύση εγκεφάλου σε έναν ηλικιωμένο κύριο που έχει χάσει την μπάλα (βίντεο)

Δυστυχώς στις πιο μεγάλες ηλικίες που η χρήση των social media δεν είναι τόσο διαδεδομένη η προπαγάνδα των ξεπουλημένων μέσων μαζικής διαφθοράς κάνει πραγματική θραύση.

Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα και δεν μπορούν να ενημερωθούν για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και να αποκτήσουν μία “καθαρή” εικόνα πιστεύουν τα παραμύθια που τους σερβίρουν η Ευαγγελάτοι και ο Αρούλης ο Πρωκτοσάλτε.

Πριν τρεις μέρες περνώντας από το ταχυδρομείο Καρδίτσας δύο άνθρωποι γύρω στα 65 συζητούσαν και έλεγαν ότι ο “Πούτιν θα μας αφήσει χωρίς ρεύμα τον χειμώνα”!!!!

Ένα άλλο περιστατικό που έρχεται να επιβεβαιώσει την άγνοια του κόσμου είναι ένας κύριος στην Αθήνα ο οποίος κυκλοφορεί με μάσκα μόνος του στον δρόμο και σε μία μικρή δήλωση που του ζητάει γνωστό πετσωμένο κανάλι για την ενεργειακή κρίση αναφέρει ότι κλείνει την τηλεόραση και τον υπολογιστή και σβήνει το φως να για να βοηθήσει στην εξοικονόμηση του ρεύματος.

Από την μία είναι τραγικό αλλά από την άλλη αντικατοπτρίζει την τεράστια αλλοίωση στον εγκέφαλο που έχει κάνει το χαζοκούτι.

Εμείς του προτείνουμε αφού κλείνει την τηλεόραση κάποιες ώρες να το εφαρμόσει μόνιμα και να ανοίξει τον υπολογιστή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που αντιστέκονται στη λαίλαπα της Νέας Τάξης.

2 thoughts on “Τραγικό!!! Έπιασαν τόπο τα λεφτά του Πέτσα: Πλύση εγκεφάλου σε έναν ηλικιωμένο κύριο που έχει χάσει την μπάλα (βίντεο)

Απάντηση