Ντροπή σου ρε Γκάγκα που είσαι και υγειονομικός: “Να φωνάξει ο γιατρός ένα φίλο του ή να τον πάει στο διπλανό νοσοκομείο αν δεν υπάρχει η ειδικότητα” (βίντεο)

Για ακόμα μία φορά φανερώνουν πόσο αδίστακτοι είναι οι βουλευτές και οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μίνα Γκάγκα η οποία πέταξε στο δρόμο τους υγειονομικούς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του κυρίου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία.

Σε ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος της εφημερίδας Αυγής σχετικά με ένα μωρό το οποίο έχει όγκο στον εγκέφαλο και δεν μπορεί να πάρει σειρά να κάνει μαγνητική και η υγεία του παρουσιάζει επιδείνωση κάθε μέρα που περνάει απάντησε ότι πάντα υπήρχαν ελλείψεις στα νοσοκομεία, τόσα χρόνια τα έζησα που βρισκόμουν εκεί μέσα, εμείς ανοίξαμε θέσεις αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμοι να έρθουν να δουλέψουν!!!
Ανοίξαμε θέσεις αναισθησιολόγων στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι και δεν παρουσιάστηκε κανένας!!!

Στην συνέχεια τόνισε ότι αν κάποιος πάει σε ένα νοσοκομείο και υπάρχει έλλειψη σε κάποια ειδικότητα ας πάρει ένα τηλέφωνο να έρθει ένας φίλος του γιατρού από άλλο νοσοκομείο για να τον εξυπηρετήσει!!!

Έτσι λέει κάνουμε μία ζωή, μπορεί να πάει στο διπλανό αν χρειαστεί…

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των ενηλίκων βάζουν σε κίνδυνο την ψυχική υγεία τόσων Ελλήνων.
Όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστούν τόσο το καλύτερο για τους Έλληνες πολίτες.

Απάντηση