Βρωμιά αηδία και μπόχα, αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη: Αθώος ο Χριστοφοράκος και όλα τα άλλα λ@μόγια στην υπόθεση Siemens

Για ακόμη μία φορά η ελληνική δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη του καρδιτσιώτη Κώστα Τσιάρα που πραγματικά αποτελεί ντροπή που κατάγεται από την πόλη μας, η δικαιοσύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, η δικαιοσύνη όλων των μαφιόζων που έχουν κάνει εγκατάσταση στο Μαξίμου, έδειξε για ποιο λόγο ο κόσμος την έχει σιχαθεί και έχει φτάσει στα όριά του.

Μία απόφαση ντροπή που απαλλάσσει όλους από την υπόθεση της Siemens του Χριστοφοράκου οι οποίοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια, άρπαξαν μίζες, “λαδωσαν”, εξαγόρασαν συνειδήσεις και όμως από σήμερα όλοι θα κυκλοφορούν με τη στάμπα του αθώου.

Μία δικαιοσύνη που όπως είπε και ο ηθοποιός Τάσος Κωστής στέκεται σούζα στους δυνατούς και αντίθετα κυνηγάει υγειονομικούς, ανθρώπους που δεν θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο με τη μάσκα, φορτώνει αντισυνταγματικά πρόστιμα σε όσους τόλμησαν να κυκλοφορήσουν μετά τις 12:00 επειδή βγαίνει βόλτα ο κ@ρονοιός, όσους τόλμησαν να βάλουν δεύτερο άτομο μέσα στο αμάξι, σε όσους πέταξαν τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα και προκάλεσαν συνωστισμό στα πάρκα της χώρας μέσα στον καθαρό αέρα, στους ανεμβολίαστους άνω των 60 που δεν θέλησαν με το ζόρι να προχωρήσουν στην ιατρική πράξη, σε όσους δεν έστειλαν sms για να πάνε σούπερ μάρκετ να ψωνίσουν γιατί όταν στέλνεις μήνυμα ο κορ@νοϊός φεύγει και για όλα αυτά τα γελοία που έχουν διωχθεί και έχουν καθίσει στο σκαμνί του δικαστηρίου χιλιάδες πολίτες που δεν θέλησαν να υποταχθούν.

Για το τυπικό του ρεπορτάζ αθώοι κρίνονται:

Μιχαήλ Χριστοφοράκος: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου).

Πρόδρομος Μαυρίδης: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου).

Αλέξανδρος Αθανασιάδης: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος ομόφωνα.

Karl Friedrich Eduard PIERER Von ESCH: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος ομόφωνα.

Thomas GANSWINDT: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου).

Jörg Michael KUTSCHENREUTER: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου).

Reinhard Herbert SIEKACZEK: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου).

Wolfgang Paul Wilhelm RUDOLPH: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος ομόφωνα

Heinz Wolfgang Ernst Keil Von JAGEMANN: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου).

Franz Joseph RICHTER: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος ομόφωνα.

Γιώργος Σκαρπέλης: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για όλες τις πράξεις, λόγω παραγραφής.

Νικόλαος ΝΙΝΤΟ: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για όλες τις πράξεις, λόγω παραγραφής.

Γιώργος Αργυρόπουλος: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για όλες τις πράξεις, λόγω παραγραφής.

Δημήτριος Κουβάτσος: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος ομόφωνα.

Παναγιώτη Νικάκη: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος κατά πλειοψηφία 4-1 (ένα μέλος είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να κηρυχθεί απαράδεκτη η ποινική δίωξη λόγω δεδικασμένου)

Γιώργος Καλδής: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος.

Αλέξανδρος Λέτσας: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος.

Φάνης Λυγινός: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος.

Jean Claude OSWALD: παύει οριστικά την ποινική δίωξη για τις πράξεις που τελέστηκαν έως το 2002 και για τις λοιπές αθώος

Μάρθα Δημητριάδη-Καραβέλα: Αθώα.

Απάντηση