Κυβερνητικό κλιμάκιο στην Καρδίτσα: Τους “τάισαν”, τους “πότισαν” αλλά για την διάλυση της πόλης ούτε κουβέντα

Επίσκεψη στην Καρδίτσα είχε κυβερνητικό κλιμάκιο και έσπευσαν όλα τα πολιτικά ερπετά της πόλης να τους υποδεχτούν μετά “βαΐων και κλάδων” .

Όλοι οι φορείς έδωσαν το παρόν με σκοπό να ξεναγήσουν τους παρατρεχάμενους στην πόλη της Καρδίτσας.

Το κλιμάκιο απαρτιζόταν από τον Υφυπουργό Υποδομών κ. Γ. Καραγιάννη τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημ. Παπαγιαννίδη, τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Παύλ. Μαρινάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη.

Τους έκαναν βόλτα, τους τάισαν, τους πότισαν αλλά για όλα αυτά τα εγκλήματα που έκαναν εδώ και τρία χρόνια ούτε λέξη.

Κάτι μισόλογα για κάποια έργα της Τέρνα που δεν έχουν ολοκληρωθεί και κάποια νιαουρίσματα από τον κύριο Σπάνια αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας που θέλει την στήριξη της κυβέρνησης για να κατέβει υποψήφιος βουλευτής όπως λέει, για τις ελλείψεις του νοσοκομείου.

Δυστυχώς αυτά που δεν είπαν ήταν πολλά.

Ο κύριος Σπάνιας ανέφερε κάτι λεπτομέρειες που δεν υπάρχουν στο νοσοκομείο ενώ όλοι γνωρίζουν ότι οι βασικές ελλείψεις είναι εκατοντάδες. Υπάρχουν ελλείψεις σε προσωπικό, ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό, ελλείψεις σε εφόδια και πρόσφατα η πόλη μας έγινε πανελλαδικά ρεζίλι με τις ακτινογραφίες που στέλνονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για να γίνει διάγνωση μέσω email επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος ακτινοδιαγνώστης.

Δεν μίλησε κανένας για τις αγροτικές καλλιέργειες που οι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ακόμα αποζημιώσεις για τον Ιανό, δεν μίλησε κανένας για τις αυξήσεις στα αγροτικά εφόδια και ότι η γεωργία σβήνει μέρα με τη μέρα, δεν μίλησε κανένας για τα μαγαζιά που βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο από την ακρίβεια που έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν μίλησε κανένας για τους επιχειρηματίες οι οποίοι εξαθλιώθηκαν από τα lockdown και όταν πήγαν να πάρουν μία ανάσα ήρθε το νέο παραμύθι της ενεργειακής κρίσης.

Ας είναι δεν πειράζει, οι εκλογές πλησιάζουν και ο κόσμος δεν έχει κοντή μνήμη αυτή τη φορά.
Όλα θα πληρωθούν στις κάλπες.

Απάντηση