Η “φλόγα αγάπης” άναψε στην πόλη της Καρδίτσας

«Χάρισε κι εσύ ζωή μπορείς! Είναι στο χέρι σου» είναι το μήνυμα για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας που έστειλε από την Καρδίτσα η «Φλόγα της Αγάπης», η οποία για μια ακόμα χρονιά άναψε στην πόλη μας, ενδιάμεσο σταθμό στο μεγάλο ταξίδι της που ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό «Αγίας Φωτεινής» στη Νέα Σμύρνη και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στην Κέρκυρα.

Η τελετή υποδοχής της Φλόγας της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνεται για 20η χρονιά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Κεντρική πλατεία με την επιμέλεια του Δήμου Καρδίτσας και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας (ΔΟΠΑΚ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Καρδίτσας και το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Αφετηρία της λαμπαδηδρομίας ήταν το σπίτι του Συλλόγου των Εθελοντών Αιμοδοτών Καρδίτσας στην οδό Λ. Σακελλαρίου όπου είχαν συγκεντρωθεί εθελοντές και μαθητές για να ενημερωθούν για τη δράση και να υποδεχθούν τη «Φλόγα της Αγάπης». Ακολούθησε λαμπαδηδρομία μέχρι την πλατεία όπου η προτελευταία λαμπαδηδρόμος πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Ταεκβοντό και 8η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σόφιας Νάντια Χαρόβα παρέδωσε τη φλόγα στον Πρωταθλητή και κάτοχο του Πανελλήνιου ρεκόρ στο τριπλούν Δημήτρη Τσιάμη, ο οποίος άναψε  μαζί και με τους άλλους λαμπαδηδρόμους το βωμό.

Απάντηση