Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή τις προηγούμενες ώρες και έπεσε σαν βόμβα στην Γλύφα και το φθιωτικό ποδόσφαιρο. Ο Α.Ο Γλύφας και η κοινότητα Γλύφας θρηνούν τον χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Ιωάννη Κωστόπουλου. Ο 44χρονος Γιάννης είχε αφήσει το στίγμα του στην περιοχή τόσο με την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο αλλά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα αφού διατηρούσε καφετέρια στο λιμάνι της περιοχής.

Το πρωί της Παρασκευής 23/09 ενώ εργαζόταν στην καφετέρια που διατηρούσε, αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε προκειμένου να πάει στο σπίτι του να ξεκουραστεί. Ο ίδιος είχε ενημερώσει την μητέρα του ότι θα πάει στο σπίτι ωστόσο εκείνη όταν είδε ότι αργούσε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα πήγε αμέσως στην οικεία του. Εκεί δυστυχώς τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκαν οι λιμενικοί της περιοχής με απινιδωτή ωστόσο παρά τις προσπάθειες που κατεβλήθησαν ο Γιάννης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Στο Κ.Υ όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επιβεβαιώθηκε το μοιραίο συμβάν.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Α.Ο Γλύφας:

Ο Α.Ο Γλύφας και η κοινότητα Γλύφας πενθούν το χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της και νυν Γενικό αρχηγό της ομάδος Κωστόπουλο Ιωάννη.

Αναστέλλει επί τριήμερον όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδος και εύχεται ο πρόεδρος το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδος συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό ταξίδι στον Γιάννη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ