Μίλησε για “Δημοκρατία” και “Ελευθερία” ο άνθρωπος που καταπάτησε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών

Αναφορά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του ΟΗΕ για την έννοια της “Ελευθερίας”, της “Δημοκρατίας” και του “Κράτους Δικαίου”.

Τρεις λέξεις τις οποίες και δεν τις γνωρίζει αλλά και να τις γνώριζε τις έχει καταπατήσει από τη στιγμή της διακυβέρνησής του.

Ο άνθρωπος που εκβίασε τους Έλληνες να σηκώσουν το μανίκι και να προχωρήσουν σε μία ιατρική πράξη για το καλό τους, ο άνθρωπος που έδιωξε με τον πιο φασιστικό τρόπο τους υγειονομικούς από τις εργασίες τους, ο άνθρωπος που έχει κάνει την δικαιοσύνη μπουρδέλ# και το ΣτΕ να γνωμοδοτεί μόνο υπέρ των ισχυρών και της κυβερνητικής μαφίας, ο άνθρωπος που καταπάτησε κάθε ανθρώπινο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη και χωρίς να πάρει την σύμφωνη γνώμη του προχώρησε σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας οι οποίες οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, ο άνθρωπος που είχε στήσει παρακράτος παρακολουθήσεων για χιλιάδες πολίτες για να γνωρίζει τις κινήσεις τους.

Είναι αδίστακτος πολιτικός απατεώνας και έχει φλομώσει τον κόσμο στα ψέματα και όσο μένει στην καρέκλα δεν πρόκειται η Ελλάδα να δει άσπρη μέρα.

Απάντηση