Μόλις αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα μας θα καθίσουν στο “σκαμνί” για τους θανάτους που προκάλεσαν με τα “αφηγήματα” τους

Η περίοδος της λεγόμενης ως πανδημίας άφησε βαθύ το αποτύπωμα της στην ζωή όλων μας.

Αναφερόμενοι στο ιατρικό κομμάτι του θέματος είναι γεγονός ότι όποιος είχε ενημερωθεί κατάλληλα από έγκυρα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή είχε διαβάσει ιατρικές συμβουλές από ανθρώπους που πραγματικά ήθελαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της νόσου κατάφεραν να περάσουν δύο χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί όταν σε κάποιον χτύπησε την πόρτα ο κ@ρονοϊός και το αντιμετώπισε με τις κατάλληλες ιατρικές συμβουλές από καταξιωμένους και σοβαρούς επιστήμονες, παίρνοντας την φαρμακευτική αγωγή που ενδείκνυται δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα.

Υπήρχαν και αυτοί που δυστυχώς πίστεψαν στα παραμύθια της κυβέρνησης του Μητσοτάκη και των “ειδικών στην απάτη” και θεώρησαν ότι με το να προχωρήσουν στην πράξη του εμβολι@σμού αυτόματα τους καθιστούσε “άτρωτους τους” απέναντι στον ιό.

Αυτοί δυστυχώς είναι το σύνολο των ανθρώπων που την “πάτησε” και πολλοί εξ αυτών δυστυχώς απεβίωσαν.

Κάποιος μπορεί να ρωτήσει αν ένας άνθρωπος είχε προσβληθεί από κ@ρονοιό και έπαιρνε την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα και ίσως και τον θάνατο?

Φυσικά και θα μπορούσε αν όντως ο ιός τον έπαιρνε τόσο “βαριά” που ακόμη και τα φάρμακα δεν θα τον βοηθούσαν.

Το ίδιο όμως θα κινδύνευε ακόμη και να είχε εμβολι@στεί αφού όπως είδαμε το σκεύασμα προσφέρει από μηδαμινή έως ελάχιστη προστασία από την εξέλιξη της λοίμωξης.

Το ζητούμενο πλέον είναι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι άφησαν να αιωρείται το παραμύθι του “ανίκητου” εμβολιασμένου στέλνοντας στον τάφο χιλιάδες ανθρώπους για να μπορέσουν να πουλήσουν τα σκευάσματα, κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών έχουν το ακαταδίωκτο.

Μόλις αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα μας θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και να δώσουν λόγο για όλα αυτά που είπαν σε δημόσια θέα και οδήγησαν τους ανθρώπους σε ένα εσφαλμένο συμπέρασμα σχετικά με τους κινδύνους απέναντι στον ιό και δεν έπαιρναν ούτε το ελάχιστο μετρό προφύλαξης.

Όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες θα δώσουν λόγο μόλις τελειώσει και φύγει η υγειονομική χούντα.

Απάντηση