Μήνυμα προειδοποίησης του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Στέφανο Χίο: “Σταμάτα να σκαλίζεις το λαθρεμπόριο καυσίμων”

Προειδοποιήσεις προς τον Στέφανο Χίο στέλνει με μηνύματα γνωστό άτομο του Δημήτρη Μελισσανίδη με σκοπό να σταματήσει τον πόλεμο που του κάνει γιατί θα υπάρχουν δυσάρεστα γεγονότα.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο μαχητικός δημοσιογράφος σε προηγούμενη έκδοση της εφημερίδας πριν από ένα μήνα περίπου είχε βγάλει ρεπορτάζ με το οποίο συνδέει τον Δημήτρη Μελισσανίδη με τη μαφία που υπάρχει μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή τον Μητσοτάκη, τον ανιψιό του Δημητριάδη και τους ενέπλεξε με λαθρεμπόριο καυσίμων.

Σε μία εποχή που τα λαθραία καύσιμα έχουν φτάσει στο ζενίθ λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία ο Στέφανος Χίος εμπλέκει τον γνωστό έμπορο καυσίμων και πρόεδρο της ΑΕΚ με τη δολοφονία του Δημήτρη Σκαφτούρου ο οποίος πήγε να αποκαλύψει όλο το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από τις βρωμοδουλειές και τον έφαγαν.

Φυσικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους υπόλοιπους μαφιόζους που υπάρχουν μέσα στην κυβέρνησή του κάνουν πλάτες με ανταλλαγή την χρηματική στήριξη του.

Όλα αυτά τα είχε βγάλει στη δημοσιότητα ο εκδότης της εφημερίδας Μακελειό και κάποιος προφανώς διαμεσολαβητής του έστειλε μηνύματα με σκοπό να τον προειδοποιήσει να σταματήσει τον πόλεμο που κάνει στο Δημήτρη Μελισσανίδη.

Απάντηση