Βάζει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών η προδοτική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να προωθήσει την ιδιωτική υγεία (Βίντεο)

Απίστευτα πράγματα βιώνει η Ελλάδα από την έναρξη της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

Θέλοντας να προωθήσουν τα ιδιωτικά νοσοκομεία έδιωξαν τους υγειονομικούς που δεν προχώρησαν στην ιατρική πράξη του εμβολι@σμού βγάζοντας τους σε αναστολή και τώρα εξαθλιώνουν και τους υπόλοιπους που έμειναν πίσω.

Όπως καταγγέλλει παιδοχειρουργός στο Παίδων Αγίας Σοφίας στην Αθήνα γίνεται ένα χειρουργείο κάθε εβδομάδα σε παιδιά τα οποία έχουν ανάγκη χειρουργικής επέμβασης λόγω έλλειψης προσωπικού.

Βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών αφήνοντας στην τύχη τους περιστατικά που χρήζουν άμεσης επέμβασης και οδηγούν τον κόσμο όπως καταγγέλλει ο γιατρός του Παίδων Αγίας Σοφίας στα ιδιωτικά νοσοκομεία για να μπορέσουν να πάρουν πιο γρήγορα σειρά.

Αυτή είναι η κατάντια της χώρας αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα νοσοκομεία της επικρατείας με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Θανάση Πλεύρη οι οποίοι στοχευμένα διώχνουν υγειονομικούς και γιατρούς για να προωθήσουν την ιδιωτική υγεία.

Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και να τους ξανά στηρίξουν στις επόμενες εκλογές που έρχονται.

Απάντηση