Το τελευταίο διάστημα ακούμε μία φράση ότι τα “επιδημιολογικά δεδομένα άλλαξαν και για αυτό πρέπει να πάρουν πίσω τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή”.

Αυτή η έκφραση αποτελεί μία μεγάλη απάτη και την προωθούν κάποια φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για να αποκρύψουν την αλήθεια.

Αν πάρουμε ως δεδομένο αυτό που έχει ειπωθεί θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι από την αρχή της πανδημίας οι εμβολι@σμένοι δεν μετέδιδαν, δεν νοσούσαν και δεν κατέληγαν βαριά μέσα στις ΜΕΘ.

Αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν ισχύει αφού από την πρώτη στιγμή όλοι είτε είχαν προχωρήσει στην ιατρική πράξη είτε όχι είχαν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες και να μεταδώσουν τον ιό και να νοσήσουν αλλά και να νοσηλευτούν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ποιον όμως εξυπηρετεί όλο αυτό?

Φυσικά την κυβέρνηση που πρώτον νομιμοποιεί την απόφαση της για την αναστολή των υγειονομικών εδώ και ένα χρόνο και βγάζει προς τα έξω ότι θα τους κάνει τη χάρη εάν τελικά τους δώσει το 50% της αμοιβής τους για το διάστημα που βρισκόταν σε αναστολή.

Αυτό το παραμύθι προωθεί και ο κύριος Γιαννάκος της Ποεδην, ότι κάνει αγώνα για να πάρουν τα μισά χρήματα πίσω.

Οι άνθρωποι αυτοί  εκδιώχθηκαν με φασιστικό τρόπο για να περάσει το μήνυμα ότι όποιος δεν σκύβει το κεφάλι θα κόβεται.

Το δίκαιο είναι να εισπράξουν το 100% του μισθού τους διότι το σκεπτικό της απόφασης για απομάκρυνση δεν στέκει επιστημονικά.

Ας αφήσουν όλοι τα παραμύθια για τα “επιδημιολογικά δεδομένα” και ας ξαναπάρουν αυτούς τους ανθρώπους πίσω δίνοντας τα χρήματα που έχασαν.

Επίσης θα πρέπει να εισπράξουν και επιπλέον αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που βίωσαν αυτοί και οι οικογένειές τους όταν έμαθαν ότι θα είναι εκτός εργασίας και όλα όσα συνεπάγεται αυτό για την ψυχική υγεία των ίδιων των παιδιών τους και του περίγυρου τους.

Υ.Γ Ελπίζουμε τα άρθρα μας να σας αρέσουν γιατί αποτυπώνουμε καθαρά αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς “φιλτράρισμα”.

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Γάκης: “Οι κυβερνήσεις απέτυχαν να διαχειριστούν την πανδημία μετράμε εκατομμύρια νεκρούς”
Επόμενο άρθροΆρχισε την τρομοκρατία ο γιδοβοσκός από την Κρήτη. “Θα μπούμε σε κλειστούς χώρους με το κρύο και θα αυξηθεί η μεταδοτικότητα” λέει ο Τζανάκης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ