Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, μια γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε λίγες μόνο στιγμές αφότου έλαβε ένα ενισχυτικό εμβ@λιο Covi-d σε τοπικό φαρμακείο στο Σασκατούν του Καναδά.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κόρης της γυναίκας, η μητέρα της Carol Pearce, η οποία περιγράφηκε ως «απόλυτα υγιής» και ότι δεν είχε «καθόλου ιατρικά προβλήματα», πέθανε στο Shoppers Drug Mart την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή μηνύματος στην κόρη της.
Είχε κάνει το εμβ@λιο COVI-D.«Η ζωή της όμορφης μητέρας μου αφαιρέθηκε χθες από την ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΟΣΗ του εμβ@λίου COVI-D!» έγραψε η κόρη της Stephanie Foster στο Facebook την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν χαρούμενη και απόλυτα υγιής! Πέρασε χθες το πρωί επισκεπτόμενη το σπίτι μου μέχρι την ώρα του ραντεβού της. Έφυγε για το ραντεβού της χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια!».

Σε στιγμιότυπα οθόνης μιας συνομιλίας που είχε με τη μητέρα της πριν από τον θάνατό της, ένα από τα τελευταία κείμενα της μητέρας της ανέφερε ότι «περιμένει τα 15 λεπτά (μετέ το εμβ@λιο», μαζί με ένα λαχανιασμένο emoji ακολουθούμενο από «lol. ”

«Η μαμά μου μου στέλνει μήνυμα αμέσως μετά την λήψη για να με ενημερώσει ότι περίμενε τα 15 λεπτά και της έστειλα μήνυμα. Ήταν αμέσως μετά που λένε ότι “έπεσε νεκρή πριν χτυπήσει στο πάτωμα” φαρμακείου!!!!! Αυτό μας είπαν τα έγγραφα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ