Αποτελεί μεγάλη δικαίωση για μας και για μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε εδώ και ελάχιστους μήνες η αναπαραγωγή των δημοσιεύσεων μας από δεκάδες site και blog στην Ελλάδα.

Μετράμε ελάχιστες μέρες ζωής και όμως κατορθώσαμε να γίνουμε σημείο αναφοράς για αρκετούς άνθρωπους.

Συνεχόμενες αναφορές για τις δημοσιεύσεις μας έχει κάνει ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, ο Στέφανος Χίος με την αναπαραγωγή ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα του, πρωτοσέλιδο, την αποκάλυψη μας για την υγειονομικό που επισκέφτηκε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με σκοπό να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ.Νέζη και τις ειρωνείες του τελευταίου απέναντί της, στην εφημερίδα Μακελειό, συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών με τους μαχητικούς δημοσιογράφους Λάμπρο Πάσχο και Θάνο Κόκκαλη αλλά πάνω από όλα η επιβράβευση για εμάς είναι τα καθημερινά εισερχόμενα μηνύματα που μας στέλνουν άνθρωποι για να μας πουν ότι τους εκφράζουμε και ότι γράφουμε αυτά πού θέλουν να φωνάξουν και δεν έχουν το βήμα.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και για τη στήριξή σας στο instagram που φτάσαμε 2.000 μέλη αλλά και στο Twitter που πλησιάζουμε περίπου τον ίδιο αριθμό.

Μία από τα ίδια γίνεται και στο Facebook με εγγραφές καινούργιων μελών καθημερινά.

Θα θέλαμε κλείνοντας για ακόμη μία φορά να αναφέρουμε ότι ο σκοπός δεν είναι κερδοσκοπικός και μπορείτε να το διαπιστώσετε επισκεπτόμενοι το site μας και βλέποντας μόνοι σας ότι δεν υπάρχει ούτε μία διαφήμιση που προβάλλει η Google σε συμφωνία με το κάθε site.

Η ύπαρξη και η δημιουργία αυτού του portal έχει ως σκοπό και μόνο την ενημέρωση, την αφύπνιση και την Ελευθερία της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε δυνατά με πολλές αποκαλύψεις και συνεντεύξεις έκπληξη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ