“Ντροπή σου ρε καράφλα μασόνε”: Προκάλεσε σοβαρό ατύχημα η λιμουζίνα του Δένδια σε μεροκαματιάρη εργαζόμενο του αεροδρομίου Μακεδονία

Ντροπή και ξεφτίλα για των μασόνο διαχειριστή της περιουσίας των Ρότσιλντ Νίκο Δένδια, ο οποίος με την αλαζονεία του προκάλεσε ατύχημα.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Μακεδονία με ιδιωτικό αεροσκάφος με σκοπό να παραστεί στην ομιλία του πολιτικού απατεώνα Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, δύο λιμουζίνες είχαν εισέλθει στην πίστα προσγείωσης του αεροσκάφους με σκοπό να παραλάβουν τον “αυτοκρατορικό” Υπουργό και η μία εκ των δύο θέλοντας να μην το κουράσει και περπατήσει 10 μέτρα, πλησίασε πολύ κοντά στη σκάλα αποβίβασης των επιβατών με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα μεροκαματιάρη εργαζόμενο του αεροδρομίου.

Φυσικά όλα τα στοιχεία εξαφανίστηκαν, καμία αρμόδια αρχή δεν έκανε έλεγχο και ακόμη και τώρα αγνοείται η τύχη του υπαλλήλου ο οποίος χτύπησε πάρα πολύ άσχημα.

Είναι αδίστακτοι που δεν υπολογίζουν ούτε την ανθρώπινη ζωή μπροστά στις προσωπικές τους εξυπηρετήσεις και βολέψεις και στο χρήμα το οποίο αρπάζουν από τον Ελληνικό λαό.

Απάντηση