Αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία από τα νοσοκομεία της χώρας σχετικά με τις παρενέργειες των εμβ@λίων ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης στο ΣτΕ.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας ύστερα από πολλές καταγγελίες ζήτησε να κατατεθούν έγγραφα που έχουν καταγράψει περιστατικά στα οποία υπάρχει κάποια επιπλοκή με πιθανή ευθύνη του εμβ@λίου.

Με πραξικόπημα, με το έτσι θέλω δηλαδή, αρνείται να τα δώσει και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν έχει πάρει πίσω τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν αγώνα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και οτιδήποτε έπεφτε στην αντίληψή τους που είχε να κάνει με παρενέργειες των εμβ@λίων θα το έβγαζαν κατευθείαν στη δημοσιότητα.
Όσοι έμειναν πίσω και προχώρησαν στην ιατρική πράξη ήξερε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να αφήσουν κάτι να διαρρεύσει προς τα έξω.

Οπότε ο μόνος κίνδυνος να χαλάσει το όλο αφήγημα ήταν οι άνθρωποι που παλεύουν από την πρώτη στιγμή για να σταματήσουν τα πειράματα με αυτά τα δηλητήρια.
Θα ρωτήσει κάποιος εύστοχα και το ΣτΕ τι κάνει…
Απολύτως τίποτα… το δέχτηκε…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εμβολιαστηκαν;; Με πόσες δόσεις, όλοι αυτοί οι “υποστηρικτές”; Τα πιστοποιητικά εμβολιασμου είναι……; Μπορούν να ελεγχθούν; Το είχε ζητήσει αρχηγός κόμματος για τους βουλευτές. Μπορούν να ελεγχθούν; Η δε θέλουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ