Βόμβα Βελόπουλου: “Ο Μητσοτάκης θέλει ηλεκτρονικές εκλογές για να νοθεύσει το αποτέλεσμα”

Βόμβα έριξε ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την ομιλία του στον Δήμο Ηλίο. Όπως ανέφερε ο Μητσοτάκης θέλει να πάει σε ηλεκτρονική ψήφο για να νοθεύσει τις εκλογές.

Όσον αφορά το ενεργειακό, έφερε στην επιφάνεια τις αντιφάσεις της κυβέρνησης, η οποία δίνει επιδόματα με δανεικά και την ακρίβεια, χωρίς ουσιώδη αντιμετώπιση κατά της ακρίβειας.

Αναφερόμενος στην πείνα, που βρίσκεται προ των πυλών, υποστήριξε ότι η πολιτική ηγεσία αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό από την απειλή της πείνας με σκανδαλολογία, όπως αυτής των υποκλοπών.ωσία, όπως υπογράμμισε πολλές φορές ο κ. Βελόπουλος.

Αυτό που δημιούργησε αίσθηση είναι η αναφορά που έγινε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο ότι έχει πληροφορίες πως η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο νοθείας των επικείμεων βουλευτικών εκλογών με την διαδικασία της ηλεκτρονικής ψήφου. “Μην τολμήσουν να διανοηθούν κάτι τέτοιο. Θα δούν έναν Βελόπουλο όπως δεν τον ξέρουν”. Παρά όμως το γεγονός αυτής της πολύ σοβαρής καταγγελίας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει διαψεύσει ότι η κυβέρνηση μελετάει το γεγονός να ψηφίσουν οι Έλληνες με ηλεκτρονικό τρόπο.

Απάντηση