Το Karditsastakra.com βρέθηκε στη Λάρισα για να καταγράψει ρεπορτάζ από το συλλαλητήριο των ελεύθερων ανθρώπων που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα αρρωστημένα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων τα οποία ξεκίνησαν με τα εμβόλι@, συνεχίζονται με την ενεργειακή κρίση, στο καπάκι περιμένει στη γωνία και η κλιματική αλλαγή και στα ράφια των σουπερμάρκετ οι ακρίδες με τα σκαθάρια.

Την εκδήλωση διοργάνωνε η Πατριωτική Ένωση Λάρισας με επικεφαλής ένα νέο παιδί και πραγματικό αγωνιστή που τρέχει αφιλοκερδώς για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα με σκοπό να διοργανώνει τα συλλαλητήρια τον Σπύρο Ανδριώτη και συμμετείχαν εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο γνωστός σε όλους κ Κωνσταντίνος Φαρσαλινός η δυναμική δημοσιογράφος του YouTube Μπέτυ Γιάννα, ο δικηγόρος παρά αρειό πάγο Χάρης Κατσιβαρδάς, ο ο Δημήτρης Παπαδημοπουλος πρώην Αντιπεριφερειάρχης, ο Μητροπολίτης Πλαταμώνα κύριος Κλήμης.
Το παρών έδωσαν και οι δύο υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή και έκαναν απεργία πείνας πριν λίγους μήνες ο Λάμπρος Τσάπαλης και η Ζωή Βαϊοπούλου.

Στην συγκέντρωση βρέθηκαν αρκετά άτομα που φώναξαν κατά της Χούντας του Μητσοτάκη και των κολαούζων του και έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες αντιστασιακές κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Δεν πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη της Λάρισας όπως συνηθίζεται σε όλα τα συλλαλητήρια που διοργανώνει η Πατριωτική Ένωση Λάρισας διότι στο κέντρο της πόλης υπήρχε αρκετή ένταση με αστυνομικούς και αναρχικούς που διαδήλωναν για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ