Καμαρώστε τους!!! Οι επιχειρήσεις της Καρδίτσας βάζουν λουκέτα και οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου “χαριεντίζονται” με τον Μητσοτάκη και την παρέα του

Προκλητικοί για ακόμα μία φορά ήταν οι δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Καρδίτσας που βρέθηκαν στην έκθεση της Θεσσαλονίκης στήνοντας το δικό τους περίπτερο μέσα στο χώρο του Βελλίδειου Εκθεσιακού Κέντρου.


Ο Κώστας Ζυγογιάννης και ο Κώστας Λαμπρόπουλος, οι άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν τη μέριμνα και προσπαθούν για το καλύτερο για τις επιχειρήσεις της Καρδίτσας που είναι γραμμένες στο μητρώο τους (γιατί υπάρχουν αρκετές που δεν έχουν γραφτεί ή έχουν αποχωρήσει βλέποντας την κοροϊδία) βρέθηκαν αγκαλιά με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας όπως κύριος Κώτσος η κυρία Σκόνδρα και ο κύριος Τσιάρας, συνομίλησαν γεμάτη ενθουσιασμό με τον Άδωνι Γεωργιάδη όπως επίσης και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πέρασε από εκεί. Με γαλάζια κουστούμια και γαλάζιες γραβάτες για να ταιριάζουν ασορτί με τα χρώματα του λατρεμένου τους κόμματος πήγαν και παρακολούθησαν την ομιλία του Πρωθυπουργού και τον καταχειροκρότησαν.


Οι επιχειρήσεις της Καρδίτσας βουλιάζουν η μία μετά την άλλη, τα λουκέτα πλέον είναι δεκάδες κάθε μέρα, ο κόσμος αδυνατεί να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα των επιχειρήσεων και αυτοί χαριεντίζονται με τους κυβερνητικούς για να γλύψουν κανένα κοκαλάκι.


Μία κυβέρνηση που χωρίς να έχει καμία έγκριση του ελληνικού λαού έχει επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία που πλήττουν τους έλληνες επιχειρηματίες και τα ελληνικά νοικοκυριά και όχι φυσικά την ρωσική οικονομία.


Ο χειμώνας αναμένεται όχι απλά δύσκολος αλλά αξεπέραστος αφού αναμένεται πολλές επιχειρήσεις να μην φτάσουν στην άνοιξη και να γονατίσουν από αυτά που έρχονται.
Δυστυχώς από αυτούς τους ανθρώπους δεν έχετε να περιμένετε κάτι και όσοι είστε γραμμένοι καλό θα ήταν να ζητήσετε να διαγραφείτε γιατί πλέον και ο εμπαιγμός έχει τα όριά του.

Απάντηση