Έπιασε δουλειά το δημοσιογραφικό “ερπετό” της Νέας Τάξης Πραγμάτων Νίκος Ευαγγελάτος: “Θα χρησιμοποιείται το ρεύμα στέλνοντας sms”

Ξεκίνησε το καινούργιο αφήγημα της ενεργειακής κρίσης που φυσικά είναι μία συνέχεια του προηγούμενου που έχει ξεφτίσει, της φονικής πανδημίας με τον κατασκευασμένο ιό.

Όλα είναι μία αλυσίδα που φυσικά έχουν ως στόχο την “Μεγάλη Επανεκκίνηση” να μείνουν δηλαδή λίγοι και εκλεκτοί πάνω στον πλανήτη.

Την αρχή στην καινούργια τρομοκρατία έκανε ποιος άλλος, ο βραβευμένος ως καλύτερος δημοσιογράφος της χώρας Νίκος Ευαγγελάτος που ούτε λίγο ούτε πολύ προειδοποιεί τους πολίτες για την δυσκολία που θα έχουν στην τροφοδοσία του ρεύματος τον χειμώνα.
Χωρίς τσίπα αναφέρει ότι θα ανάβουμε το φως και θα χρησιμοποιούμε τις ηλεκτρικές συσκευές με sms όπως κάναμε την περίοδο των αντισυνταγματικών lockdown που επιτρεπόταν να βγεις μόνο στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση για το που πας και τι κάνεις γιατί με αυτό τον τρόπο δεν κολλούσε ο κ@ρονοϊός.

Όλα πλέον είναι ξεκάθαρα και όποιος δεν το βλέπει η είναι κομματόσκυλο το οποίο δεν θέλει να παραδεχτεί τον βιασμό που του κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ή απλά δεν ενημερώνεται από τα social media και τα λιγοστά διαδικτυακά κανάλια που υπάρχουν και κάνουν συνέχεια αναφορά στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Απάντηση