Η δικαιοσύνη του Κώστα Τσιάρα διώκει μοναχούς από το Πήλιο επειδή έδωσαν βιβλίο που αναφέρουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την ιατρική πράξη του εμβολι@σμού.

Η ίδια δικαιοσύνη που έχει αφήσει ελεύθερο τον παιδοβιαστή Λιγνάδη, τον ανώμαλο Φιλιππίδη, τον Φουρθιώτη, η δικαιοσύνη που δεν συλλαμβάνει τον Κοντολέων και τον Δημητριάδη ανιψιό του πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και δημοσιογράφων, βγάζει το άχτι της επάνω σε κάποιους μοναχούς οι οποίοι προσπάθησαν να ξυπνήσουν τους ανθρώπους.

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη και θα δικαστούν σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί άμεσα, ο ηγούμενος και 4 ακόμη ρασοφόροι για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης στον ηγούμενο της Μονής και τους τέσσερις μοναχούς και ο μόνος που απαλλάσσεται είναι ο ιδιώτης που ανέλαβε να εκδώσει το συγκεκριμένο ημερολόγιο.

«Σκέψου πριν εμβολι@στείς» ήταν ο τίτλος του κειμένου που φιλοξενήθηκε στις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες του ημερολογίου και στο οποίο περιλαμβάνονταν αποσπάσματα δηλώσεων που φέρονται να έκαναν, βιολόγος, καθηγητές και δικηγόρος. Επίσης γινόταν επίκληση μελετών και στοιχείων κατά του εμβ@λίου αγνώστου προελεύσεως.

Ο συντάκτης του κειμένου μιλούσε για ένα σχέδιο, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» με στόχο την επικράτηση του… Διαβόλου. «Η διαβόητη πανδημία του κ#ρωνοϊού και τα εμβόλι@ είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι», υποστηριζόταν στην εισαγωγή του κειμένου.

Ο συντάκτης επικαλούνταν δηλώσεις μοριακού βιολόγου ότι για την παρασκευή των εμβ@λίων «γίνεται χρήση ανθρώπινου εμβρυικού ιστού. «Ο ίδιος ο κατασκευαστής εμβ@λίων της Moderna ομολογεί ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ζωντανά – εκτρωμένα έμβρυα, μωρά και παιδιά ακόμη, στη μελέτη και παραγωγή εμβ@λίων», υποστηρίζει παντελώς αντιεπιστημονικές απόψεις.

Το ημερολόγιο κατέληγε με επίθεση προς πολιτικούς και δημοσιογράφους που επιχειρούν πλύση εγκεφάλου, βάζοντας επίσης στο στόχαστρο τους εκκλησιαστικούς άρχοντες. «Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβ@λιο», σημείωνε στο τέλος η επιστολή.

Προηγούμενο άρθροΞύλο και χημικά σε 7.000 ανθρώπους μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά. “Εμείς είμαστε το κράτος” ούρλιαζαν οι γκεσταπίτες (Φώτο+Βίντεο)
Επόμενο άρθροΈξυπνοι μετρητές ρεύματος από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων: Γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποια συσκευή χρησιμοποίησες στο σπίτι σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ