Αδιανόητες καταστάσεις αναμένεται να ζήσουν οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί μετά το “πραξικόπημα” των κυρώσεων προς την Ρωσία.

Αναφέρουμε τη λέξη “πραξικόπημα” γιατί δεν πήραν τη σύμφωνη γνώμη των λαών με κάποιο δημοψήφισμα αλλά αποφάσισαν μεταξύ τους με την προτροπή των Αμερικανών να προβούν σε αποκλεισμό οικονομικών συναλλαγών με την Ρωσία, τιμωρώντας ουσιαστικά τους πληθυσμούς τους και όχι την οικονομία της χώρας του Πούτιν που καθημερινά ανθεί.

Η Ευρώπη έμεινε χωρίς αέριο και χωρίς φθηνό ρεύμα και πλέον οι πρώτοι περιορισμοί έχουν εμφανιστεί για να βγει ο χειμώνας.

Σε κάποιες χώρες τα πράγματα έχουν ξεφύγει όπως στην Ελβετία που όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση όποιος ανεβάζει την θέρμανση του σπιτιού του πάνω από τους 19 βαθμούς Κελσίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 3 έτη.

Το παράδοξο δεν είναι μόνο αυτό αλλά και ότι προτρέπουν τον γείτονα να ‘ρουφιανέψει” κάποιον διπλανό του αν έχει ανεβάσει τον θερμοστάτη πάνω από τους βαθμούς που προβλέπεται.
Μάλιστα γράφει ότι δίνεται και αμοιβή 200 ελβετικά φράγκα για κάθε “κάρφωμα”.
Μετά τον ντορό που έγινε η κυβέρνηση το διέψευσε και το έριξε σε κάποιους “τσαρλατάνους” του διαδικτύου που όπως είπε θέλουν να χειραγωγήσουν τον κόσμο.

Ακόμη και έτσι να είναι σε λίγο καιρό θα το κάνουν και αυτοί επίσημα.
Θα ζητάνε από τον κόσμο να “δίνει” στεγνά τον γείτονά του με σκοπό να επιβιώσει.

Αυτά είναι τα αρρωστημένα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πλήρης εξαθλίωση των λαών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ