Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας οργανώνουν οι ελεύθεροι πολίτες της Λάρισας την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 5:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα δώσουν το παρόν όπως ο γνωστός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Φαρσαλινός. ο δικηγόρος Χάρης Κατσιβαρδάς, ο Δημήτρης Παπαδημοπουλος πρώην Αντιπεριφερειάρχης και δικηγόρος, η γνωστή δημοσιογράφος με εκπομπές στο YouTube Μπέτυ Γιάννα και ο Μητροπολίτης Πλαταμώνα κύριος Κλήμης.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο μέσος Έλληνας δεν έχει να πληρώσει, το ρεύμα, τα καύσιμα και τα καταναλωτικά αγαθά που χρειάζεται ένα νοικοκυριό για να επιβιώσει.
Οι εκβιασμοί για τον εμβολι@σμό των υγειονομικών συνεχίζονται, οι ηλεκτρονικές ταυτότητες έφτασαν και τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων προχωράνε με γοργό ρυθμό.
Έχουμε υποχρέωση όλοι να δώσουμε το παρόν σε αυτόν τον αγώνα που ξεκινάει για να μην αφανιστούμε ως λάος.

Προηγούμενο άρθροΞεκινάει η καινούργια παραμύθα: Εντοπίστηκε η μετάλλαξη “Κένταυρος” σε ένα παιδί που έκανε τεστ για το σχολείο
Επόμενο άρθροΣτους δρόμους οι Ιταλοί αγρότες, χαμός από τρακτέρ για την θανάτωση βοειδών λόγω της αύξησης της ενέργειας (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ