Αλήτικο ρατσιστικό παραλήρημα από τον άπλυτο τουρκόγ#φτο Θοδωρή Βασιλακόπουλο για τους ανεμβολί@στους καθηγητές (Βίντεο)

Σε ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα προέβη ο γνωστός καθηγητής πνευμονολογίας Θοδωρής Βασιλακόπουλος στην πρωινή εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΪ.

Βρέθηκε φιλοξενούμενος από τρεις γενίτσαρους της Νέας Τάξης Πραγμάτων τον Δημήτρη Οικονόμου, τον Άκη Παυλόπουλο και τον Άρη Πορτοσάλτε οι οποίοι τον άφησαν να εξαπολύσει βρισιές και προσβολές για τους ανεμβολί@στους καθηγητές.
Όπως ανέφερε ο καθηγητής που δεν έβαλε μυαλό από τις φάπες που εισέπραξε στην ταβέρνα του Ζιώγα στην Καλαμπάκα, όποιος δεν έχει προχωρήσει στην πράξη του εμβολι@σμού δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής και το ότι υποχρεώνεται να κάνει ένα Rapid test την εβδομάδα είναι το λιγότερο που μπορεί να του επιβληθεί σαν τιμωρία για την “ξεροκεφαλιά” του.

Στη συνέχεια το χόντρυνε κι άλλο το πράγμα λέγοντας ότι δεν θέλει το παιδί του το οποίο είναι πλήρως εμβολι@σμένο να του κάνει μάθημα ένας ανεμβολίαστος εκπαιδευτικός γιατί δεν μπορεί να του μεταδώσει τη σωστή γνώση αφού δεν έχει το απαραίτητο νοητικό υπόβαθρο να πάει να εμβολι@στεί για να προστατευτεί.

Κλείνοντας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος από τη στιγμή που υπάρχουν τα εμβόλι@ να μην πάει κάποιος να το κάνει και ότι αυτοί που δεν έχουν προχωρήσει στην ιατρική πράξη είτε έχουν κάποια θρησκευτικά κολλήματα, είτε είναι θέμα πολιτικών πεποιθήσεων, είτε πιστεύουν σε μπουρδολογίες αναφερόμενος προφανώς σε όλα αυτά που διακινούνται στα social media.
Σε μία άλλη χώρα ο εισαγγελέας θα τον είχε καλέσει, στην Ελλάδα θα του κόψουν και επιταγή για επιβράβευση.

2 thoughts on “Αλήτικο ρατσιστικό παραλήρημα από τον άπλυτο τουρκόγ#φτο Θοδωρή Βασιλακόπουλο για τους ανεμβολί@στους καθηγητές (Βίντεο)

  1. ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥΛΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΜΗ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
    ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *