Είναι πολιτικοί αλήτες, απάνθρωποι και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου πώς θα ζήσει ο κόσμος, αυτοί θα συνεχίσουν να έχουν τους μισθούς τους να απολαμβάνουν τα προνόμια που έχει η βουλευτική ζωή και ο κόσμος να πάει να πνιγεί.
Ομολογεί χωρίς ντροπή ο ξεφτιλισμένος Στέλιος Πέτσας που “λάδωσε” τα κανάλια για να τους λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι όποιος δεν προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση θα πεθάνει!!!!!
Η συζήτηση ξεκίνησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ρωτώντας τον εύστοχα οι δημοσιογράφοι πως θα γίνει να ξανά αλλάξει όλος ο κόσμος που πριν λίγα χρόνια έκανε μετατροπές σε σπίτια και πολυκατοικίες τους καυστήρες πετρελαίου σε καυστήρες φυσικού αερίου με τεράστιο κόστος, να αρχίσει πάλι από την αρχή και να κάνει το αντίστροφο…
Όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας θα πρέπει να επιστρέψουμε στο πετρέλαιο ή στα καυσόξυλα και ερωτώμενος αν μπορεί ο Έλληνας πολίτης που έχει εξαντληθεί από τα χουντικά lockdown και μέτρα περιορισμού να πληρώσει και για καυστήρα απάντησε κυνικά ότι όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει!!!
Εμείς λέμε ότι μπορεί και να συμβεί αυτό σε σας και την υπόλοιπη γαλάζια συμμορία  σε λίγο καιρό που δεν θα έχει ο κόσμος να φάει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ