Ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος γνωστός άλλωστε για τα αισθήματα που τρέφει για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκε στο Βελλίδειο Εκθεσιακό Κέντρο με σκοπό να παρευρεθεί και να ακούσει την ομιλία του Πρωθυπουργού.
Να χειροκροτήσει τα ψέματα και τα φούμαρα που θα πει δηλαδή.
Αν τον ίδιο ζήλο έδειχνε και για την πόλη της Καρδίτσας και ήταν συνεπής στα έργα που ξεκινάει και τον ένοιαζε τόσο όσο τον ενδιαφέρει να βρίσκεται στην ομιλία του πολιτικού απατεώνα Κυριάκου Μητσοτάκη, τότε η πόλη της Καρδίτσας θα ήταν πραγματικά “πόλη που αξίζει να ζεις”. Άνθρωποι χωρίς προσωπικότητα, χωρίς να έχουν επιδείξει κάποιο σοβαρό έργο για την πόλη της Καρδίτσας, ενδιαφέρονται να δηλώσουν υποταγή στον πολιτικό προδότη που εδώ και τρία χρόνια έχει καθίσει στο σβέρκο μας και δεν λέει να φύγει, για να μπορέσουν να ξαναβγούν και την επόμενη τετραετία.
Δυστυχώς ο δήμαρχος τζάμπα πήγε γιατί ούτε στήριξη θα πάρει από το κόμμα με αυτά που έχει κάνει, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη στήριξη που του έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας αλλά ούτε φυσικά θα είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία ώστε να μπορέσει να τον σπρώξει για να ξαναπάρει ψήφους.
Όπως είπε εύστοχα και ο κύριος Ξυλομένος ας κατέβει χωρίς καμία κομματική στήριξη να δούμε ποιος θα τον ψηφίσει!!!

Προηγούμενο άρθροΝα πληρώσουν οι ένοχοι για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Με εγκεφαλίτιδα στη ΜΕΘ Ιωαννίνων 27χρονος αστυνομικός
Επόμενο άρθροΠρώτο κουδούνι στο πρώτο δημοτικό σχολείο Μουζακίου με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να μιλάει στους μαθητές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ