Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου  Ιωαννίνων  νοσηλεύεται   αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, που διαγνώσθηκε με σοβαρή εγκεφαλίτιδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Κυριακή ο 27χρονος μετέβη στα Επείγοντα του Νοσοκομείου του Πύργου, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Εκεί τον εξέτασε μια γιατρός, στην οποία ανέφερε ότι ένιωθε μουδιάσματα στα χέρια του και τα πόδια του. Τού έγιναν κάποιες εξετάσεις, αλλά τελικά δεν επελέγη η παραμονή του στο Νοσοκομείο για παρακολούθηση και του υποδείχθηκε να επιστρέψει στην οικία του να ξεκουραστεί. Μετά την επιστροφή στο σπίτι του η κατάσταση επιδεινώθηκε. Η μητέρα του επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οικογενειακό τους γιατρό, ο οποίος αφού μίλησε και με τον αστυνομικό την ενημέρωσε ότι πρόκειται περί σοβαρής εγκεφαλίτιδας και έπρεπε να μεταβεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι γιατροί του «Αγ. Ανδρέα» κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ έλαβαν την απόφαση να τον διασωληνώσουν άμεσα. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.