HELLENIC PARLIAMENT PHOTOS

Η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για περιορισμό στην συνολική κατανάλωση ενέργειας.
Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, διακόπτεται ο φωτισμός στην πρόσοψη και τις λοιπές πλευρές του κτηρίου της Βουλής και θα παραμείνει μόνο ο περιμετρικός φωτισμός ασφαλείας του κτηρίου.

Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου με μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 36%.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2019 και βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, όσον αφορά τα συστήματα θέρμανσης-ψύξης του κτηρίου και του ηλεκτροφωτισμού με την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης στο εσωτερικό του κτηρίου της Βουλής.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητοί μου Συνελληνες , εμείς Οι ψεκασμενοι & ολίγον περίεργοι &ψαγμενοι , θά πρέπει νά τρέξουμε με 1.000που λένε με ενημερώσεις στους αρχάριους καί μπολιασμενους ΈΛΛΗΝΕΣ μπας & ξυπνήσουν από τόν λήθαργο πού έχουν υποστεί , μήπως μπορέσουμε & σπάσουμε τής αλυσίδες πού μας έχουν δεμένους Οι Συμμορίτες πού μας ΚΥΒΕΡΝΟΎΝ , νά τούς ξαποστειλουμε στον αγύριστο , είδει βρισκόμαστε μπροστά σέ ερπύστριες πού μας έχουν φτάσει στο χείλος του γκρεμού ,& θά πρέπει νά τούς βάλουμε διναμιτες , νά μήν μείνει ίχνος από την φάρα ΑΥΤΉΝ πού βρίσκεται εντός της Βουλής αυτή την στιγμή!!ειμε λίγο μεγάλος σέ ηλικία , και θαθελα πρίν φυγο για τό μεγάλο ταξίδι νά δω τήν ΕΛΛΆΔΗΤΣΑ ΜΑΣ ελεύθερη !! τώρα όμως σηκώνω βουνά !!..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ