Για γέλια και για κλάματα ήταν η σημερινή συνέντευξη τύπου του Μητσοτάκη στο πλαίσιο της φετινής ΔΕΘ. Ένα καραστημένο σόου που το μόνο που κατάφερε ήταν να αποδείξει πόσο πολύ ο Μητσοτάκης δουλεύει το λαό στα μούτρα του.

Μέχρι και τα στατιστικά αυτό αποδεικνύουν. Τι ενοούμε;

Το ενδιαφέρον της συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ΔΕΘ, ατόνησε μετά το πρώτο ημίωρο, καθώς τα ερωτήματα στα οποία περίμεναν απαντήσεις οι πολίτες, είχαν ήδη δοθεί.

Την πρώτη ώρα, όπου συνήθως οι πολίτες «αντέχουν» να παρακολουθούν τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε 16 ερωτήσεις.

Οι περισσότερες ερωτήσεις δεν ήταν για την ακρίβεια και την ανεργία, δεν ήταν πολιτικού περιεχομένου, ούτε για τις υποκλοπές, αλλά οι περισσότερες ήταν για τα Ελληνοτουρκικά και τον Ταγίπ Ερντογάν.
Την πρώτη ώρα δεν δόθηκε καμία ερώτηση σε αντιπολιτευόμενο την κυβέρνηση Μέσο Ενημέρωσης και δέχθηκε 2 μόλις ερωτήσεις για τις υποκλοπές, ενώ κατά τη διάρκεια της τρίωρης συνέντευξης δέχθηκε συνολικά μόνο 4 ερωτήσεις για τις «παρακολουθήσεις».
Τις περισσότερες ερωτήσεις τις πήρε η ΕΡΤ (τουλάχιστον 5), με τη διαφορά ότι δημοσιογράφοι που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση της ΕΡΤ ρωτούσαν για λογαριασμό άλλων εφημερίδων ή site, λειτουργώντας επί της ουσίας ως «πασαδόροι» του Πρωθυπουργού.
Τέλος, απορίες δημιουργήθηκαν σε όσους άκουσαν τον κ. Μητσοτάκη να τα βάζει με τις τηλεοράσεις και τις εκπομπές που ασχολούνται συνέχεια με εγκλήματα, γυναικοκτονίες και βία!

Πρόκειτια για τον πιο αισχρό Πρωθυπουργό που γνώρισε αυτός ο τόπος…