Συνεχίζεται μία κοροϊδία δίχως τέλος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, τον Υπουργό Υγείας Θανάση Πλεύρη και τους “ειδικούς” στην απάτη του Μάξιμου.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ της κυβέρνησης ή ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υποβάλλονται σε υποχρεωτικό Rapid Τest μία φορά την εβδομάδα.
Εδώ τίθεται το συγκεκριμένο ερώτημα: Αφού πλέον όλοι κολλάνε και όλοι μεταδίδουν το ίδιο για ποιο λόγο θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο όσοι δεν έχουν κάνει το τσίμπημα και δουλεύουν στον τομέα της εκπαίδευσης σε Rapid Τest?
Για ποιο λόγο να μην κάνουν και οι εμβολι@σμένοι αφού υπάρχει ο ίδιος κίνδυνος να μεταδώσουν τον ιό?
Το ορθό είναι ή θα κάνουν και οι δύο αν η κυβέρνηση πιστεύει ότι υπάρχει ακόμα κίνδυνος για την εξάπλωση του ιού ή δεν θα κάνει κανένας.
Το παραμύθι του κακού ανεμβολί@στου έχει τελειώσει εδώ και μήνες.
Όλοι πλέον βρίσκονται σε ισορροπία απέναντι στον ιό.
Έχει καταρριφθεί μάλιστα και το τελευταίο οχυρό των υποστηρικτών του εμβ#λίου ότι αυτοί που έχουν προχωρήσει στην ιατρική πράξη δεν καταλήγουν βαριά στις ΜΕΘ.
Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ δείχνουν ότι οι 9 στους 10 είναι εμβολι@σμένοι αυτοί που βρίσκονται μέσα στις ΜΕΘ και αρκετοί εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Το μέτρο αυτό αποτελεί μία εκδίκηση γιατί δεν υπάκουσαν στις εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων και η κυβέρνηση βρέθηκε εκτεθειμένη αφού δεν πούλησε όσο το δυνατόν περισσότερα σκευάσματα. Αν υπήρχε ελληνική δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή η απόφαση θα έπρεπε να ανακληθεί αμέσως, αλλά τι ψάχνουμε τώρα ψιλά γράμματα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ