Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε να σώσει το ζαβό που έχουμε για πρωθυπουργό. Σε μια προσπάθεια να τον σώσει όμως, έκανε χειρότερα τα πράγματα! Η πρώην υπουργός δήλωσε ότι “όποιος αποκαλύψει ποιους παρακολουθούσε η κυβέρνηση θα φάει δέκα χρόνια φυλακή”. Κοινώς επιχείρησε να “κλείσει” στόματα, ενόψει της εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση Ανδρουλάκη.

Σού έχουμε νέα όμως, Ντόρα. Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, όποιος υποκλέπτει και όποιος καλύπτει αυτούς που υπέκλεψαν επίσης, κινδυνεύει με φυλάκιση. Και επειδή σίγουρα δεν έχεις διαβάσει το Σύνταγμα, σού παραθέτουμε το Άρθρο 19 που αναφέρετε στο θέμα:

Αρθρο 19: (Απόρρητο επιστολών, ανταπόκρισης & επικοινωνίας)
1. Tο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι απόλυτα απαραβίαστο. Nόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τις οποίες η δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων.
**2. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη συγκρότηση, τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες ανεξάρτητης αρχής που διασφαλίζει το απόρρητο της παραγράφου 1.
**3. Απαγορεύεται η χρήση αποδεικτικών μέσων που έχουν αποκτηθεί κατά παράβαση του άρθρου αυτού και των άρθρων 9 και 9Α.