Στη ΔΕΘ θα βρεθεί το Σάββατο ο άνθρωπος που επί τρία χρόνια δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.
Από που να το πιάσουμε…από την πανδημία, από τους νεκρούς που υπήρχαν, από τις αναστολές των υγειονομικών, από τους εκβιασμούς, από τα πρόστιμα, από τις πυρκαγιές, από τις ανεμογεννήτριες, από τις πλημμύρες, από τα χιόνια στην Αττική Οδό, από τις μίζες, από τις απευθείας αναθέσεις, από τις υποκλοπές, από το κράτος μαφίας, από τις εξυπηρέτησεις σε γαλάζια παιδιά, από την ενέργεια, από τα καύσιμα, από τις κυρώσεις στη Ρωσία που θα βάλουν λουκέτο στα σπίτια των Ελλήνων.
Θα χρειαζόμασταν 100 δημοσιεύσεις για να γράψουμε όλα αυτά που έχει κάνει ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή ήταν μακριά από τις ανάγκες της κοινωνίας και σε μεγάλο ποσοστό είναι λογικό γιατί δεν έχει ζήσει ποτέ μέσα στον «λαουτζίκο» όπως αποκαλούν αυτοί οι «γαλαζοαίματοι» όλους εμάς.
Δεν γνώρισε φτώχεια, δυστυχίες, ανέχεια, δεν έχασε ποτέ τον ύπνο του για το πώς θα πληρώσει το ρεύμα, τα οικογενειακά έξοδα, τα φροντιστήρια των παιδιών…
Όλα τα είχε έτοιμα κληρονομώντας μία τεράστια περιουσία αυτός και η σύζυγός του.
Στο μυαλό μου έρχονται τα λόγια του μαχητικού δημοσιογράφου Θάνου Κόκκαλη πριν ένα χρόνο περίπου όταν τα μέτρα περιορισμού για την πανδημία ήταν στο ζενίθ και όλοι σκεφτόμασταν πότε επιτέλους θα απαλλαγούμε.
Τότε ο Θάνος είχε πει ότι αυτά που θα έρθουν θα κάνουν τους εκβιασμούς για το εμβόλι# να μοιάζουν παιδική χαρά…
Έπεσε μέσα…
Το πώς το γνώριζε ένα χρόνο πριν είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος.
Αν το γνώριζε αυτός σημαίνει ότι το γνώριζαν και άλλοι αυτοί που τώρα το πασάρουν σαν κάτι ξαφνικό.
Οι περιορισμοί και οι εκβιασμοί για το θέμα της πανδημίας φαίνεται ότι τελειώνουν.
Ο λόγος φυσικά δεν είναι ότι ο ιός έφυγε αλλά ότι δυο project εξαθλίωσης του κόσμου είναι πολλά.
Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι όσο και αν ο Έλληνας δεν σηκώνεται από τον καναπέ του οι ενδεχόμενοι εκβιασμοί και περιορισμοί για την πανδημία ταυτόχρονα με την ενεργειακή κρίση και την εκτίναξη των τιμών θα δημιουργούσε ένα εκρηκτικό κοκτέιλ.
Είναι άλλο να έχεις να διαχειριστείς μία καυτή πατάτα στα χέρια και άλλο δύο.
Ούτε σας αγάπησαν, ούτε είπαν ότι θα πρέπει να ζήσετε ελεύθεροι…
Λειτουργούν βάσει σχεδίου…
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων γνωρίζει ότι το παραμύθι του εμβολί()υ και του θανατηφόρου ιού εξασθένησε και φέρνει άλλο στο προσκήνιο με σκοπό τη Μεγάλη Επανεκκίνηση.
Το παραμύθι της πανδημίας αφήνει πολλά θύματα πίσω και κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Έκτός από νεκρούς που φυσικά δεν οφείλονται στην άρνηση του εμβολι@σμού  από μεγάλο μέρος των Ελλήνων, αφού όπως αποδείχτηκε δεν προστατεύει από τίποτα το σκεύασμα αλλά από διάλυση των νοσοκομείων και εκδίωξη με φασιστικό τρόπο ανθρώπων που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν ώστε να μη μετράμε τόσα θύματα.
Δυστυχώς από αυτόν τον πόλεμο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που είναι ζωντανοί νεκροί. Αυτοί είναι οι υγειονομικοί που ενώ τα πάντα θα είναι ελεύθερα χωρίς ελέγχους και μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, οι άνθρωποι αυτοί θα συνεχίσουν να βρίσκονται εκτός εργασίας χωρίς να καταλαβαίνει κανένας το γιατί… Είναι θέμα τιμωρίας, είναι θέμα εγωισμού, είναι θέμα διάλυσης των νοσοκομείων και προώθησης των ιδιωτικών κλινικών…. Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στη ΔΕΘ με ψίχουλα για τον Αρμαγεδών που έρχεται το χειμώνα και θέλει να πετάξει ελεημοσύνη στον ήδη εξαθλιωμένο ελληνικό λαό.
Αυτός θέλει να δείξει ότι στηρίζει την κοινωνία με ελεημοσύνες, εμείς θέλουμε να του δείξουμε ότι δεν τον θέλουμε και ότι είναι ανεπιθύμητος και σαν πρωθυπουργός αλλά και σαν Έλληνας πολίτης.
Όλοι έχουμε τις εργασίες μας, όλοι έχουμε ανάγκη έστω και τα 10 ευρώ αλλά αν δεν αντιδράσουμε τώρα θα χάσουμε όχι 10 αλλά 10 με πολλά μηδενικά από πίσω με αυτούς τους πολιτικούς προδότες που μας καβάλησαν και κάθονται στο σβέρκο μας. Το Σάββατο αφήνουμε όλοι ότι εργασία έχουμε ξεκινάμε από όλα τα σημεία της Ελλάδος και δίνουμε ραντεβού γύρω από τον εκθεσιακό χώρο.
Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί μέχρι τις αίθουσες ομιλιών των πολιτικών αρχηγών που έχουν διαμορφωθεί με σκοπό να φιλοξενούν όλη τη βρωμιά της Ελλάδας. Στέλνουμε το μήνυμα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν εκφράζει κανέναν και ότι μέτρο παίρνει πλέον είναι χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού.
Εμάς η ιστορία θα μας γράψει σαν ήρωες αυτόν σαν εφιάλτη.