Θηλιά στον κόσμο της Καρδίτσας βάζει ο Βασίλης Τσιάκος με τις υπογραφές που έπεσαν για την ενεργειακή αναβάθμιση του οδοφωτισμού.
Ένα παραμύθι που προωθεί εδώ και καιρό η κυβέρνηση με την ενεργειακή κρίση και την αντικατάσταση των λαμπτήρων για εξοικονόμηση ενέργειας.
Πέρα από το ένα σκέλος που είναι η ενεργειακή κρίση και το πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο με τις κυρώσεις του πολιτικού προδότη Κυριάκου Μητσοτάκη προς τη Ρωσία και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού υπάρχει και το δεύτερο σκέλος σχετικά με το διαγωνισμό του οδοφωτισμού.
Όταν η Νέα Δημοκρατία ήταν αντιπολίτευση κατηγορούσε εταιρείες οι οποίες προωθούν σε υψηλές τιμές την αντικατάσταση των λαμπτήρων με σκοπό “όλοι” να βγάλουν κέρδος.
Το είχε καταγγείλει μάλιστα ο κ Χατζηδάκης!!!
Τώρα που βρέθηκαν στην εξουσία προωθούν αυτή το εν λόγω project με το αζημίωτο φυσικά στους δήμους οι οποίοι δέχονται να χρεώσουν τους κατοίκους και να τους δεσμεύσουν για πολλά χρόνια να πληρώνουν τα γαμήσι@τικα.
Ο δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας και ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα κύριος Κώστας Γκαβογιάννης ανέφερε ότι η δουλειά θα μπορούσε να γίνει με δραματικά πιο λίγα χρήματα αν ακολουθούσαν την μελέτη που έκανε σχετικά με τους καρδιτσιώτες ηλεκτρολόγους να παίρνουν το έργο και να αναλάβουν την τοποθέτηση και τη συντήρηση των λαμπτήρων.
Όλα για τη μάσα και για την κονόμα.
Πόσα θα πληρώσει ακόμα ο καρδιτσιώτης πολίτης τον κύριο Βασίλη Τσάκο?
Μας έχει χρεώσει με τις πλημμύρες στην πόλη και στα χωριά και υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πάρει χρήματα για αυτό που τους προκάλεσε ο δήμαρχος αφού οι χώροι που πλημμύρισαν κρίθηκαν βοηθητικοί.
Αντίθετα οι εκλεκτοί του κυρίου Τσιάκου πήραν χρήματα μέχρι και σε τρίτους ορόφους.
Εσείς ένα τέτοιο άνθρωπο θα τον ξανά ψηφίζατε για Δήμαρχο?

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το παραμύθι της ενεργειακής κρίσης ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, ξεκινάει το ποίημα που του σφυρίζουν οι από πάνω
Επόμενο άρθροΑποκάλυψη της σελίδας μας: Καινούργια φαγοπότια για τους δήμους με το πρόσχημα της ενεργειακής κρίσης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ