Τα γυρνάει όλα ο σφαγέας της ανθρωπότητας και υπεύθυνος για την κυκλοφορία τόσων σκευασμάτων με δηλητήρια στην αγορά ο εβραίος και αφεντικό της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που έδωσε δεν είχε αποδειχθεί πλήρως η αποτελεσματικότητα των mRNA εμβ#λίων και ότι και αυτόν άλλοι τον έπεισαν ότι μπορούν να σώσουν ζωές.
Δεν υπήρχαν οι απαραίτητες αποδείξεις αλλά το προχώρησαν στα τυφλά!!Γνωρίζουν ότι ακολουθεί η νέα δίκη της Νυρεμβέργης αφού χιλιάδες άνθρωποι έχουν καταθέσει μηνύσεις κατά των δολοφονικών εμβ#λίων και θα συνεχιστούν για χρόνια, μέχρι αυτοί οι άνθρωποι να πληρώσουν.
Όσο και να αλλάζουν τα λεγόμενά τους θα καθίσουν στο εδώλιο όπως κάθισαν οι πρόγονοί τους Ναζί του Χίτλερ που έκαναν πειράματα με ιατρικά σκευάσματα.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πότε ακριβώς έγινε αυτή η δήλωση του Μπουρλά; Το βίντεο είναι έντεχνα “ψαλιδισμένο”, χωρίς καν την ερώτηση που δέχθηκε. Επίσης, η απάντηση του δεν ακούγεται απ’ την αρχή, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάει… Ξεκινά λέγοντας “Έμεινα έκπληκτος όταν μου είπαν ότι ΑΥΤΟΣ ήταν ο σωστός δρόμος που έπρεπε ν’ ακολουθήσουμε”. …”και ΤΟΝ αμφισβήτησα” ….”και ζήτησα να ΤΟΝ αιτιολογήσουν”. Και συνεχίζει: “Πίστευαν ότι τα 2 χρόνια δουλειάς (από το 2018)…πάνω στην τεχνολογία mrna… έδειχναν ότι η τεχνολογία αυτή είχε ωριμάσει…κι έτσι με έπεισαν”. Προφανώς, πρόκειται για βίντεο του 2020 και προσπαθεί να δικαιολογήσει το γεγονός ότι τα εμβόλια αναπτύχθηκαν ταχύτατα και όχι σε πορεία ετών, αλλά απ’ αυτό δεν προκύπτει ότι ο Μπουρλά “ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ …ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ”, που γράφει ο τίτλος του άρθρου σας!

      • Αγαπητή Παρασκευή,
        Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο που έκανες προκειμένου να εντοπίσεις το βίντεο στην πλήρη μορφή του και με τον τρόπο αυτό να συνδράμεις στην αποκατάσταση της αλήθειας!

        Προς την διεύθυνση του ιστολογίου:
        Την αναζήτηση που με καλή διάθεση έκανε η Παρασκευή, θα έπρεπε να την είχε κάνει κάποιος από τους συνεργάτες σας. Πρόκειται, λοιπόν, για πρόσφατο βίντεο στο οποίο συζητά ο Μπουρλά πως αποφασίστηκε να προχωρήσουν στην παραγωγή των mrna εμβολίων. Ο ίδιος μεταφέρει την τότε στάση του και δεν φαίνεται διόλου μετανιωμένος ή τρομαγμένος από δήθεν επικείμενες κυρώσεις ή ισόβια κάθειρξη. Συνεπώς, καλό είναι να δείχνετε περισσότερη αυτοσυγκράτηση στου τίτλους που χρησιμοποιείτε στα άρθρα σας.

  2. Προσπαθούσα να ξυπνήσουν ακόμα και άγνωστοι στο λεωφορείο με στοιχεία που είχα κρατήσει στο κινητό έκαναν σαν να ήθελαν με πάθος να πάνε για σφαγή και κορόιδευαν εμένα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ