Ομολογεί τα εγκλήματα που έκαναν εδώ και δύο χρόνια και αυτοί ως λοιμωξιολόγοι αλλά και ο πολιτικός τους προϊστάμενος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο λόγος για τον λοιμωξιολογο Χαράλαμπο Γώγο καταγόμενο από την Πάτρα ο οποίος έχει μηνυθεί από καθηγητή Πανεπιστημίου για το λόγο ότι στην περίοδο έξαρσης του ιού, έδινε εκλεκτά φάρμακα στον κολλητό του διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίο, Φώτης Τζωρτζίδη, ο οποίος είχε νοσήσει από κ()ρονοϊό.
Σε τηλεφώνημα του ο Γώγος του είπε ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί όπως οι «κοινοί θνητοί» αλλά έχει ο ίδιος ένα φάρμακο που σε κάνει σε δύο μέρες καλά.
Ο Τζώρτζιδης το πήρε και έφυγε για το σπίτι του και μετά από δύο μέρες ήταν περδίκι.
Ο κύριος αυτός λοιπόν ομολογεί ότι με τη χρήση μάσκας εδώ και δύο χρόνια οι οργανισμοί των ανθρώπων έχουν γίνει πολύ πιο ευάλωτοι στον ιό της γρίπης αφού το ανοσοποιητικό σύστημα έχει εξασθενήσει.
Με λίγα λόγια αναφέρει ότι από τη στιγμή που οργανισμός δεν δούλευε όπως τον έχει πλάσει η φύση για να αποκτήσει φυσικά αντισώματα και είχε «έξτρα» προστασίες με μάσκες, τα αντισώματα περιορίστηκαν και πλέον δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ιό εισέρχεται μέσα στον οργανισμό.
Αυτός ο άνθρωπος σε ένα άλλο κράτος πρώτα με τη ομολογία που έκανε για τις μάσκες και δεύτερον για τον σκάνδαλο με τον κολλητό του στο νοσοκομείο του Ρίο, θα είχε περάσει το κελί για να εκτίσει τα ισόβια.
Στην Ελλάδα βγαίνει στα παράθυρα και συνεχίζει το παραλήρημα.

Διαβάστε εδω το ρεπορτάζ του Καρδίτσα στα ΑΚΡΑ που δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες για τον λοιμωξιολόγο και στην κυριολεξία μέσα από αναπαραγωγή μεγάλων site το διάβασε όλη η Ελλάδα σπάζοντας κάθε ρεκόρ ανάγνωσης: https://karditsastakra.com/2022/05/23/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%bd%ce%af-%ce%bf-%ce%bb%ce%bf/