Ο βουλευτής της ΝΔ Κ.Τζαβάρας με άρθρο του σε ιστοσελίδα «ξύπνησε» και «πυροβολεί» τον Κ.Μητσοτάκη τον οποίο μέχρι πέρσι τέτοια εποχή θεωρούσε «μεγάλο μεταρρυθμιστή» ενώ τώρα τον καθιστά άμεσο υπεύθυνο για αλλοίωση του θεσμού της Δημοκρατίας. Μάλιστα στο τέλος του άρθρου του καταλήγει με την φράση «Όσα εκτέθηκαν πιο πάνω οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι η απαράδεκτη ματαίωση του κοινοβουλευτικού ελέγχου για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με τον τρόπο που συνέβη προκάλεσε ισχυρό πλήγμα απαξίωσης των κοινοβουλευτικών θεσμών της Χώρας».

Ο νυν βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν εκ των μεγαλυτέρων δημοσίων θαυμαστών του Κ.Μητσοτάκη.

Ήταν αυτός που έλεγε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πιο μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης»
Ακολουθεί το άρθρο-παρέμβαση του Κ.Τζαβάρα στο iEidiseis:

«Στις φιλελεύθερες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση σκοπών αλλότριων σε σχέση με αυτούς που περιλαμβάνονται στη νόμιμη αποστολή τους (εθνική κυριαρχία, της εθνική ασφάλεια, εθνικός πλούτος, προστασία δημοκρατικού πολιτεύματος και θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου – άρθρο 2§1 Ν 3649/2008).

Προηγούμενο άρθροΟ Χαράλαμπος Γώγος ομολογεί τα εγκλήματα που έκαναν εδώ και δύο χρόνια: “Οι μάσκες έκαναν ευάλωτους τους οργανισμούς στον ιό της γρίπης”
Επόμενο άρθροΤα αλλάζει όλα ο εβραίος σφαγέας για να γλιτώσει τα ισόβια: “Δεν είχαμε απαραίτητες αποδείξεις για τα εμβόλι@ και εμένα άλλοι με έπεισαν” (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ