Του στέλνουν πλέον δυο-δυο τώρα μήπως καταφέρουν και πείσουν καλύτερα τον κοσμάκη και πάει να τρέξει να βάλει στον οργανισμό του τις φόλες τους.
Η Ματίνα Παγώνη και ο Θάνος Πλεύρης βρέθηκαν στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στον ΣΚΑΪ και άρχισαν να λένε το ποίημα για το οποίο εισέπραξαν πολλά εκατομμύρια.
Ο Πλεύρης ανέφερε ότι δεν έχουν ακόμα παραληφθεί τα επικαιροποιημένα εμβόλι@ αλλά σε λίγο διάστημα θα υπάρχει επάρκεια για όλο τον πληθυσμό, οπότε να μην ανησυχούν όσοι θέλουν να πάνε να εμβολι@στούν γιατί δεν θα λείψει από κανέναν.
Στη συνέχεια τόνισε ότι ακόμη και αν ζητήσει όλος ο ελληνικός πληθυσμός να προχωρήσει στο τσίμπημα με τα καινούργια επικαιροποιημένα εμβόλι@ θα επαρκούν για 10 εκατομμύρια άτομα (βγάλτε από αυτούς τους Ρομά, τους Πακιστανούς, τους Αφρικανούς και όλους αυτούς που έχουν μπει παράνομα μέσα στην Ελλάδα που δεν το έχει κάνει κανένας). Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ματίνα η οποία όπως ανέφερε με περίσσιο θράσος ούτε στην Αμερική δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα ποιοι ακριβώς θα πρέπει να το κάνουν και το φέρνουν εδώ για να κάνουν πειράματα στον κόσμο.
Μέχρι να έρθουν τα καινούργια λέει η Παγώνη μπορείτε να πάτε να κάνετε αυτά που έχουμε και ειδικά όσοι το αμέλησαν λόγω διακοπών μόλις επιστρέψουν να πάνε αμέσως να τσιμπήθουν.
Δεν τους πτοεί τίποτα.
Ούτε οι καθημερινοί θάνατοι, ούτε οι χιλιάδες παρενέργειες…
Όλοι στη σειρά και σηκώστε το μανίκι για να κονομήσουμε εμείς….